FaceUP Logo

Aller sidste udkald Superliga Hvem tager den sidste plads i Europa?

Udgivet 30/05 kl. 11:19
Efter min sidste blog med tips ramte stort set rent, tænker jeg at jeg nu vil kaste mig over en af de sidste kampe for denne season af Superligaen, nemlig kvalifikations kampen til Europa League mellem Midtjylland og Randers.

Umiddelbart ser det ud til at vi sagtens kan finde noget positiv værdi på denne kamp. Danske Spil har valgt at sætte nogen tætte odds (1 2,10 - X 3,30 - 2 3,70), og det kan vi med fordel udnytte. FC Midtjylland er nemlig en meget større favorit til at vinde den her kamp end Danske Spil vil have det til at se ud som. Jeg ved godt de lige har tabt 0-3 til Lyngby, men ser man bort fra det er de altså i fin form. Af deres 4 seneste hjemmekampe har de kun tabt den ene mod Lyngby, de tre andre har de vundet. Randers's udebane statestik er langt fra lige så prangende, med 3 nederlag og 1 uafgjort har de måtte se sig uden sejr i 4 kampe. Hvad skader angår er Randers også bagud, med 2 midtbaner og en angriber skadet, mod Midtjyllands enkelte skade i forsvaret.

Så først og fremmest vil jeg anbefale penge på en FCM sejr til odds 2,10.

Der næst kan man overveje at begge hold IKKE scorer til 1,80 (men jeg ville nok personligt holde mig fra den, da jeg godt kan forestille mig Randers får held med at score en enkelt kasse)

Der var ikke noget værdi at hente på U/O 2,5 for denne kamp, men her er et par ciffertips med mere eller mindre værdi: (1-0 odds 6,70 - 2-0 odds 9,35 - 3-0 odds 17,00 - 4-0 odds 42,00) 3-0 og 4-0 er long shots det er jeg godt klar over, men valgte at have dem med her alligevel fordi de er overtippet i forhold til de reelle odds. Desværre er der ikke værdi at hente på 2-1 eller 3-1 for eksempel, som jeg tænker kampen godt kunne ende med.

Det var hvad jeg havde til jer for denne gang.

Held og lykke hvis du spiller!
Læst 14 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Yes, endnu en vellykket omgang forudsigelser. Det var det for denne omgang, i hvert fald hvad superligaen angår. Håber der var nogen der så mine tips og fik smidt nogen penge på kampen.
01/06 kl. 21:59
Jeg fik da forvandlet 40 kr til 82 kroner hos unibet. Tak for tippet. :)
02/06 kl. 10:30

Funktioner

Del artiklen:


Opret note