FaceUP Logo

Cykel  mine cykler Cykeltur

Udgivet 23/07 - 2016Opdateret 25/07 - 20162016-07-23
Jeg kan godt lide at cykle, fordi på en cykel føler jeg mig fri også har jeg naturen ved mig på racercyklen har jeg de travle trafikanter og så er det en hygge sport forstået på den måde at man hilser på de andre der ude og cykle. Men når jeg køre mountainbike så er det et andet sus og suset er at skal jeg koncentrerer mig og huske tekniken der er jeg i naturen i stedet det er fedt at man kommer helt udkørt og smurt ind i jord og muder landevejs cykling er dejligt når man dyste mod de stininger der, men kan bedst lude nedkørelserne helst med masser af fart
Læst 8 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Casper Larsen:
Den glade fyr :-)

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note