FaceUP Logo

Den bevidste drøm om at leve (Dansk, duh.) oversættelse på forespørgsel af Broder E.D

Udgivet 08/07 - 2016Opdateret 08/07 - 20162016-07-08

Hvad er drømme? Hvad er bevidsthed? Hvad vil det sige at være i live?

Mange af os har lært at skelne mellem vores vågne liv, og vores drømme oplevelser. Du ved, fordi når vi er vågne, stræber vi efter at kunne forklare alt. At gøre alt forståeligt for det begrænsede ego sind og den tilhørende hjerne... Uanset! Det er min forståelse, at det er den samme bevidsthed der har begge disse, tilsyneladende forskellige oplevelser (det vågne liv / drømmene). Dermed tror jeg også på, at der egentlig ikke er nogen forskel på, at være vågen eller sove/drømme. Selvfølgelig har jeg lært mig selv (egoet), at tro der er en forskel, for at overbevise mig selv om at jeg er er virkelig. (at jeg er en virkelig person?) Og nu jeg tænker over det, er det jo sådan set tosset, da jeg er virkelig uanset hvad. (Men virkelig hvad?)

Hvorfor jeg skriver denne blog på en side som denne? Jamen hvorfor ikke? (Og hvorfor ikke på dansk også Broder E.D)

Jeg kunne skrive en lang artikel her, men da jeg ikke regner med det store publikum på FaceUP stopper jeg her. :-)

På gensyn.

Læst 22 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg takker og bukker min gode herre :3
10/07-16

Funktioner

Del artiklen:


Opret note