FaceUP Logo

Det der er så fuckt up irretrende !

Udgivet 04/10 - 2009

Folk der sviner en til, bare fordi man bruger meget make-up, er såé træt af det ! Kan folk iik bare være ligeglade ?! det er ens eget valg om man vil bruge meget make-up eller ej ! Og his folk iik kan lide det kan de såé iik bare lukke deres store fede røv, og se bort fra make-uppen ?!
Det er fandme kun tabere der sviner en til pga ens make-up !
Hvorfor ogs svine til inde påé en debat, pga af ens make-up hold jer dog til emnet ! Og hvis man iik kan det såé lad hver med at deltage !
For der er fucker provokernde !!

Fuck hvor er jeg træt af rygter, det kan da iik være såé sjovt at spræde ?.
Hva skulle de gøære godt for ? Ud over at folk bliver sure påé hinanden og der kommer splid. Eller at rygter skal gå såé hurtigt, altså der hvor jeg kommer fra kan man iik kysse med en, før hele byen ved det efter 5 minutter. Hvorfor kan folk iik bare lade hver med at sprede dem, det ville blive meget nemmere !

Folk der sviner mig til, de har intet liv ! De må virkelig kede sig, eftersom at det iik såre mig eller bliver sur, altså jeg gider iik at bruge tid påé det, jo hvis det er en veninde jeg har, som der gør det. Men det er utroligt at folk virkelig tror at jeg tager mig af at blive svinet til ?. Jeg har et for stort et ego til at tage mig af en folk tabere der tror man bliver påvirket af deres pis. Man gider iik engang gi' igen, for det er spild af tid.

Folk der iik fatter de skal lukke røven, når man ber dem om det ! ej det er bare belastende, især hvis personen man siger det til siger: Du ka' iik gøre noget ved det.
Det ved man nok godt, men når man beder personen om at tie, såé er det da iik såé svært at gøre det, især når der alligvel iik er nogen der gider høre påé personen.

Folk der iik fatter at når der står: ikke tilstede, påé sin msn, såé er man nok ikke tilstede, såé svare man nok iik, såé hvorfor skriver folk altid når den står til: ikke tilstede, hva med at skrive når der står: tilgænlig ? såé svare man nok.

Folk der bruger andre til at få sex, jeg mener man er virkelig forelsket og man tror det samme at personen er, ogs er man sammen har sex, nogle dage senere er man droppet, man føler sig meget udnyttet, plus man bliver såret, man er virkelig et svin hvis man gør det. Altså det kan godt være at jeg er "ond" og kunne finde påé meget, men aldrig sådan noget.

Folk der iik hversætter deres liv, hva sker der, hvorfor vil de bruge deres tid påé at være trist og depri, hvorfor iik bafre leve livet som en fest. Har selv været det forskellige igennem men har indset at alt det pis er mit liv sku for kort til !

Læst 48 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jamen jeg bliver heller iik sur over det, det orretere mig bare, især hvis de iik har n ogen grund og jeg iik kender dem der gør det...
men hvis jeg kender personen bliver jeg self sur
04/10-09
Haha okay, ej hvis det var et vredesudbrud for min side af ville det være meget være, ogs ville man heller iik være i tvivl om at jeg var vred
04/10-09
Nej :P
04/10-09

Blogger


Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note