FaceUP Logo

forsvaret forhold mens man er i forsvaret.

Udgivet 16/02 - 2014

hej alle mit navn er casper.

 

jeg går lidt med et emne som jeg gerne vil høre jeres mening om da jeg selv har tænkt over det meget længe. jeg har spurgt nogen forskellige veninder og venner om det men syntes ikke rigtigt jeg har fået noget ud af det.

 

men emnet er at jeg håber på, her når jeg er færdig med hhx om1½ år at komme ind i forsvaret og få det der hedder en lederuddanelse. det tager omkring 4-5 år at få det. jeg vil gerne ind i det der hedder fodregimentet. og det jeg så går og tvivler om er at have et forhold mens jeg er i forsvaret for man kan jo blive udsendt og der er jo chancen for at blive skudt og alt sådan noget. og så tænker jeg bare på om i syntes det ville være en rigtig dårlig ide at have et forhold imens man er i forsvaret eller hvad? :)

Læst 50 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Tazim har i det store hele ret. Der er PT alt for mange ledere i forsvaret.
Dertil: Hvis du vil tage officersuddannelsen rent igennem forsvaret skal du først aftjene HBU (basisuddannelse 4mdr), HRU (reaktionsuddannelse-
8mdr), SGS (Sergentskole 8mdr), have virke som sergent i 1-2 år og derefter kan du påbegynde officersskolen som tager 3,5 år.
Dertil er der ikke noget der hedder fodregimentet i nogle af de tre værn.

Men for at vende tilbage til sagens kerne du kan sagtens finde en partner imens du er i forsvaret +90% af folk i en længerevarig karriere har en partner.
17/02-14
Vent med at bekymre dig om forhold i militæret til du står i det. Der er trods alt "lang" tid til, og der er meget der kan nå at ændre sig.
24/02-14

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note