FaceUP Logo

Forudsigelser for Superligaen rd. 2 Dette er ikke spilforslag! Det er ikke baseret på nogen avancerede udregninger! Det er gætværk!

Udgivet 17/07 kl. 23:52
I tilfælde af du ikke har set underoverskriften, så er det her ikke spilforslag. Jeg ved jeg før har lavet forslag til odds man kunne købe på diverse kampe. Det her er ikke sådan et blog indlæg. Det her er rent gætværk baseret på mavefornemmelser, og naturligvis hvad statistiske oplysninger jeg måtte have i baghovedet.

Okay, så langt så godt. Lad os så se på hvad jeg forudsiger.

Aarhus vs Hobro - AGF vinder (2-1)

Randers vs København - FCK vinder (0-2)

Horsens vs Lyngby - Uafgjort (1-1)

Aalborg vs SønderjyskE - AaB vinder (3-0)

Nordsjælland vs Brøndby - Uafgjort (1-1)

Midtjylland vs Silkeborg - FCM vinder (4-0)

Helsingør vs Odense - OB vinder (0-2)


3-0 til AaB er muligvis lidt ønsketænkning her fra, men vi må jo bare vente og se. 1-1 mod FCK i parken i første kamp er i hvert fald beundringsværdigt synes jeg, når man tænker på hvor elendig form AaB sluttede sidste sæson i.

Jeg er i hvert fald rimelig selvsikker på mine kampudfalds forudsigelser. Tror jeg får mindst 4/7 korrekt.
(På trods af at mine forudsigelser har haltet temmelig meget på det seneste).
Læst 7 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

God start.

AGF 2 - 0 HIK
21/07 kl. 21:22
Igen rigtigt resultat, og et mål fra rigtig score.

RFC 0 - 3 FCK
22/07 kl. 18:10
Det gik sgu lidt i vasken søndag.

Endte med 4 ud af 7 rigtige alligevel, så den del havde jeg jo forudsagt spot on.

Resultaterne blev som følger:

Horsens 4 - 1 Lyngby
AaB 1 - 4 SønderjyskE
FCN 3 - 2 Brøndby
FCM 2 - 0 Silkeborg
Helsingør 0 - 2 Odense
25/07 kl. 13:24

Funktioner

Del artiklen:


Opret note