FaceUP Logo

Grundrn til min hobby Grunden til jeg holder meget af cykler

Udgivet 25/07 - 2016
Grunden til min hobby er at reparere cykler er at det er mekanik og justering.
Jeg kan rigtig godt lide at få nogle gamle cykler som jeg kan sætte i stand og vis der er nogen der bøvler lidt med en cykel hjælper jeg også gerne. Jeg kan godt lide tanken om at en gammel cykel der bare står som ingen vil bruge at der så er npgen lige som jeg reparere på dem og giver dem en chance til og flere år at køre i :-) det er da fantastisk og sp er der dem der har en retro racercykel omring 80erne og 90erne der vælger at opgraderer til en ny geargruppe for at give den gamle racer mere stil på den måde det er også den billigste løsning vis man gerne vil have en racercykel hvor man kræver lidt at gearne og ikke så meget af vægten
Læst 4 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Casper Larsen:
Den glade fyr :-)

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note