FaceUP Logo

Hvad der foregår

Udgivet 26/01 kl. 22:39Opdateret 26/01 kl. 22:392017-01-26
Okay. Jeg bor i Hillerød, som i nok kan se, men er startet i skole her d.23/1 i Ishøj. Da det var det eneste sted, hvor der var plads som elektriker. Jeg skal bare bestå gundforløb 2, som er det jeg startede på, så er jeg allerede sikret en læreplads.
Jeg har fået lavet mit første track som DJ og er allerede begyndt på det næste. Det første track har jeg dog ikke fået udgivet endnu.
Har brugt dagen idag på at gøre klar til at kunne lave en 1-pols afbryder og en krone-afbryder, som det første projekt man skal lave på GF2(grundforløb 2).
Hav en god nat derude
Læst 9 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Mr.Bendtsen:
Smid da en besked nu du er her ;)

Funktioner

Del artiklen:


Opret note