FaceUP Logo

Hvad sker der for samfundet!!

Udgivet 28/08 kl. 15:03Opdateret 28/08 kl. 15:062017-08-28
Dengang min mor var ung, der var det hele noget anderledes. Hun har tit sagt til mig hvorfor går du ikke over og siger til ham/hende om de vil være din ven. "Ej, de vil bare tænke jeg er underlig, og det kan man da ikke"
Men så noget gjorde man åbenbart dengang. Hvad sker der for samfundet er blevet sådan.
Vi er os selv, hvis vi ikke er inde for det fælleskab eller den gruppe. Der sker mere og mere ensomhed, det må vi sætte en stopper for.
Et sødt menneske fortalte mig også herinde, at vi burde stille os op på Rådhuspladsen med en printet t-shirt hvor der skulle stå ¨vil du være min ven¨ Råbe ud til dem at det er okay at være ude for mængden og hvad så hvis folk siger nej, der er sikkert nogen der vil sige ja på et tidspunkt. - Vi lærer jo kun af at få nejér. Vi må ikke give op, det skal laves om.
Læst 27 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Fed ide med de t-shirts. Jeg kan se det for mig, en fremstrakt hånd illustreret på, eller måske bare et par åbne arme med teksten "Skal vi være venner?" imellem dem.

Jeg selv føler selv det er lidt mærkeligt at spørge nogen om ’vi skal være venner’? Jeg ser lidt venskab som en ’aftale’-
eller et bånd mellem to mennesker som, når det er der, ikke behøver blive vokaliseret, man ved det ligesom bare. Men man skal jo starte et sted selvfølgelig. Jeg synes måske bare at starte med at ’poppe’ spørgsmålet så at sige, ofte ikke er det rigtige sted at starte. Det svarer lidt til at møde en person af romantisk interesse, og så bare uden videre spørge "skal vi være kærester?". Jeg ved godt det ikke helt kan sammenlignes, og så alligevel synes jeg parallellen er der.
28/08 kl. 15:52
Altså jeg mener ikke man skal spørge en massemennesker om de vil være min ¨ven.. mente nu mere når man spurgte folk om de fx kunne være sammen en dag så, får man altid smidt den i hovedet ja det finder vi ud af eller måske.. Bare at være sammen nogen og være sociale istedet for at sidde derhjemme alene og være trist. det synes jeg ingen mennesker fortjener, og jeg ved skam alt til det når jeg har prøvet at finde et socialt liv, men intet kommer til en , man bliver selv nød til at kæmpe for det . :) og jeg kæmper skam stadig for det.
28/08 kl. 16:05
Ja ved hvad du mener. Når man spørge "skal vi mødes face to face" så tror folk det betyder at video-chatte over Facebook eller Skype. Og folks attention-spans er helt fucked på grund af alle de digitale medie fyldt med distraheringer vi omringer os med. Jeg tror mange unge mennesker i dag har svært ved at lægge planer der strejker sig bare 2-3 dage ud i fremtiden. Alle sammen er line "Hey YOLO man, vi skal leve i nuet". Jeg var selv i en periode ret opsat på at "leve i nuet", det er jeg for den sags skyld stadig, jeg har bare lært at "leve i nuet" ikke betyder at man aldrig lægger planer, eller at man skal forfølge enhver impuls der dukker op i ens hoved.
28/08 kl. 16:20
Mener nu mere hvis det er en man fx går i klasse med en.. der har jeg tit oplevet, at de bare bliver ved med at udsætte "aftaler" og gider faktisk ikke en rigtig.. har ikke rigtig fundet nogen der gad det. :/ så tror ikke hel vi mener det samme ;)
28/08 kl. 16:34
Men true der er mange mennesker der lever i de sociale medier :)
28/08 kl. 16:35
Fair n’ square. :-)
28/08 kl. 17:02

Blogger

TheBigD:
En fuldtud livsnyder - med hjertet det rette sted

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note