FaceUP Logo

Hvorfor jeg ikke følger loven

Udgivet 19/08 kl. 12:02
Hvorfor følger jeg ikke loven? Der er flere forskellige årsager, men hovedsagligt ser jeg loven som en dårlig joke. Hvorfor ser jeg loven som en joke? Fordi det er et dokument der tillader "landmænd" at slå diverse levende væsner ihejl i tusindvis, samtidig med at det siger jeg skal straffes for at fyre en fed i ny og næ.
Loven siger også at det er forkert at slå (et andet menneske) ihjel. Dette er både hyklerisk (fordi det ikke inkludere andre levende væsner) og fuldstændig åndsvagt. Misforstå mig ret her, jeg siger ikke at jeg synes det er i orden at slå ihjel (mennesker eller dyr!), jeg siger blot at have det nedfældet i et dokument er unødvændigt (eller burde være unødvændigt). Det er sgu da almindelig sund fornuft at vi ikke bør rende og slå hinanden ihjel. At mange mennesker i den moderne verden ikke bessider almindelig sund fornuft er en skam. En lov jeg ville kunne stå bag er en lov der forbyder mangel på almindelig sund fornuft. Nej okay, lad mig droppe dobbeltmoralen. Sådan en lov ville om end være endnu mere åndsvag end en der siger det er forbudt at slå andre (mennesker) ihjel.
Andre eksempler på hvorfor jeg ikke følger loven dens synspunkt på "stoffer". Hvordan kan man sidde og sige de her stoffer er OK (og så endda om de mest giftige), men de her stoffer her ovre er fy-fy. Hvordan kan det være at du skal have lov til at rende rundt på gaden og ose med tobaksrøg og fylde dig selv med noget så giftigt som alkohol? Hvordan kan det være at politi betjente (fancy ord for bandemedlemmer) kommer og forstyrre mig hvis jeg sidder stille og roligt inde i parken med en joint. Hvordan kan det være at de har lov til, ikke bare at stjæle min ejendom (de der par gram Cannabis jeg måske har i lommen), men også at forvente at jeg skal betale dem for det. "Hej jeg kan se du sidder stille og roligt uden at forstyrre nogen og uden at gøre nogen som helst skade på noget eller nogen omkring dig, så derfor vil jeg gerne lige se hvad du har i lommerne. Hov, der var sørme et par gram hash der, nu skal du høre dem tager jeg. MEN! Du skal da ikke føle at jeg snyder dig så i bytte vil jeg give dig det her stykke papir der siger at du skylder staten 2000 kr. Nå men tak for i dag nu vil jeg gå hjem og spise et stykke lig og drikke mig et godt glas gift."

Der er selvfølgelig dele af loven som jeg synes er okay fordi de er nødvændige (så som trafikloven, som så bare skulle hedde trakifreglerne).

Det hele strejker sig også ud over bare loven, men hvis jeg skulle skrive en blog der omfatter alt hvad jeg er utilfreds med eller synes er i vejen i verden, så ville jeg nok sidde her resten af dagen, og højest sandsynligt ville ingen gide læse det alligevel.
Læst 20 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

1) Hele vores demokratiske fundament er baseret på lovgivning. Men hvis du hjertens gerne vil leve i et land uden lov, så tror jeg at Sudan er et godt sted.

2) Tydeligvis kender du ikke forskellen på bandemedlemmer og Politiet. Men når du nu engang er imod loven i Danmark, så regnede jeg heller ikke med, at din generelle intelligens kunne strække så langt.

3) Det kan man fordi nogle "stoffer" er farligere end andre. Nu lyder det jo også til, at du er af den overbevisning at joints er sunde, og tobaksrøg er kræften selv, men det er nu ikke lige sådan det hænger sammen. En joint bliver som regel røget uden et filter, og nu opstår der jo visse kemiske reaktioner, når du forbrænder organisk materiale -  Tjære er én af dem, og du får langt mere tjære i lungerne af en joint end en smøg, når der ikke gøres brug af filter. For ikke at tale om de andre 100 giftstoffer der skabes under forbrændingen.
21/08 kl. 23:16
4) Politiet har beføjelsen til at opretholde den danske lovgivning. Da hash er ulovligt, har de derfor beføjelsen til at konfiskerer dit hash, og give dig en bøde for det.

Er du utilfreds med det, så må du stille op til Folketinget og blive valgt ind.
21/08 kl. 23:17
1) Det jeg gerne vil er ikke at leve i et land hvor der ingen love er fordi der ingen love er, men at leve i at land hvor der ingen love er fordi ingen love er nødvendige. Altså et land fyldt med intelligente, sympatiske mennesker uden plads til had eller jalousi i deres hjerter. Den slags land findes desværre ikke i dagens verden (ikke så vidt jeg ved under alle omstændigheder).
-

2) Jeg er ikke interesseret i at prøve at forklare dig at politiet er en bande. Du deler ikke det synspunkt, og baseret på at du udtrykker tvivl om rækkevidden på min intelligens baseret på netop det synspunkt, ser jeg ingen grund til at spilde min energi på noget der tydeligvis ville føre ingen vegne.

3) Selvfølgelig er nogen stoffer farligere eller mere sundhedsskadelige end andre. Det ændre bare ikke på at lovgivningen på området er åndssvag. Det burde under alle omstændigheder være op til hver enkelt person hvad de ville udsætte deres krop/sind for. Og nej jeg er ikke ignorant hvad angår røg, jeg ved godt det ikke er sundt at ryge, uanset om det er tobak, cannabis eller noget tredje man kan finde på at sætte ild i.
22/08 kl. 1:09
Og 4) Fuck no om jeg stiller op til folketings valg, når det er så meget nemmere bare at lade være med at følge en åndssvag lov der ikke giver mening. Og så må politiet jo fortsætte med at være nogen chikanerende røvhuller, det er de fleste bandemedlemmer jo alligevel.
22/08 kl. 1:14
Og tak for din respons! :-)
22/08 kl. 1:15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note