FaceUP Logo

I dagens anledning

Udgivet 01/09 kl. 13:27
Det er i dag den 1. September 24 år siden jeg kom til verden. Jeg ved ikke om det passer for at være helt ærlig, jeg kan nemlig ikke selv huske dagen. Men jeg har ladet mig fortælle af folk der var der, og var mere end et par timer gamle på tidspunktet, at i dag er dagen. Så jeg må tage deres ord for det.

Anyway. Dagen er min fødselsdag som de populært bliver kaldt den slags dage. Men når folk snakker om at fejre fødselsdage, så tror jeg i virkeligheden de mener "et-år-ældre-så-lad-os-feste-dag". Hvis det virkelig er fødselsdag man fejre, så er det da en mærkelig måde mange vælger at gøre det på. "God mad" (kaldt 'god' for at fastholde folks illusioner, så de er i stand til at nyde det de kalder 'god mad', som i virkeligheden bare betyder det smager godt). Og sprut, hvor mange fødselsdage har ikke disse to elementer (well, mindst én, nemlig min)? Så de fejre fødslen (og dermed livet) ved at fylde sig selv med død (kød og andre døde produktet) og med en ordentlig spandfuld gift (ja, alkohol er giftig, wow!). Men som sagt, kald det "god mad" og "hygge" så er folks illusioner ikke bristet, og på den måde kan de/i fortsætte med at 'fejre' 'fødselsdag' på en måde der giver 0,00% mening.

Well not me. Cause I'm awesome! 😎 
Læst 9 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note