FaceUP Logo

Kage med Tivoli drys Hmm, og så lidt ævl.

Udgivet 01/07 - 2016
Fødselsdage, er noget vi gør forkert synes jeg. Vi har gjort dem til at det er individet der fejres. Vi fejrer også ting forkert men det kommer jeg til. Jeg forestiller mig at det oprindeligt har handlet om at fejre livet. Og livet er da værd at fejre synes jeg. Det burde vi gøre hver dag, og ikke bare en gang om året. 

Så hvad sker der for at fejre ved at over æde og hælde gift i halsen i form af alkohol? Ved godt det naturligvis ikke er alle der fejrer på den måde, men der er da rigeligt der gør. 

Bla Bla Bla der ud af. Det bliver en ævle blog. Verden er et mærkeligt sted, mest på grund af alle de mærkelige mennesker der beboer den, så der er rigeligt at ævle om.

For eksempel kan man ævle om højtider, og tider generelt. Eller man kan ævle om hvad der gør de dumme dumme og de kloge smarte. 

Eller man kunne ævle om hvad man kunne ævle om..
Læst 14 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg er utrolig skuffet over denne blog..... overskriften omtaler kage også forventer jeg fandme at høre om kage med tivoli drys men næææ nej det skal omhandle et eller andet seriøst du har på hjertet........ ;3
03/07-16
Beklager jeg har måtte skuffe dig broder e.d
Det er en beskidt taktik for at lokke folk til at læse mit ævl
03/07-16

Funktioner

Del artiklen:


Opret note