FaceUP Logo

kun mig der tænker sådan??? er det kun mig???

Udgivet 17/02 - 2012Opdateret 17/02 - 20122012-02-17

jeg vil have en pige som kan lide mig for den jeg er, og ikk kun for mit udseende. pigen skal se godt ud, og jeg mener med det indre udseende, for det er det der tæller, det indre. men hvis man bliver forelsket, så er ser hun både godt ud med det indre udseende og det ydre, og man vil ikk tænke på andre end hende.

men mange drenge går først og fremmest efter udseendet, og derefter personligheden. jeg synes at man burde give alle piger en chance, for det er ikk fair over for de piger som ikk ligefrem er de pæneste, men derfor kan deres indre være det pæneste.

det jeg gerne vil have af vide er, om jeg er den eneste dreng der tænker sådan, eller om alle andre drenge kun går efter udseende. og jeg vil også bevise for pigerne, at der ikk kun er de drenge på faceup som tænker med pikken, der er altså ogs dem som kan tænke sig om, og virkelig intereserre sig for hvad i siger, og tænker. og alligevel kun vil være venner. den slags drenge har jeg nemlig ikk set mange af, det er lige før at jeg vil vædde med at 1 ud 20 eller 30 drenge, er dem som tænker sig om

ja måske får jeg nogle haters nu, men jeg er ligeglad, fordi i kan ikk ændre på hvad jeg mener, og tænker, haters er skabt for at nedbryde selvtillid, det er min mening!

Læst 47 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Alle drenge og piger tænker på udseende, er 100 på det også betyder lidt for dig. Fordi man tænker på udseende betyder det ikke at man tænker med piken? Self betyder det indre mest.
17/02-12
jeg siger heller ikk at fordi man tænker på udseendet så tænker man med pikken. det jeg siger er at der er rigtig mange drenge som kun tænker på hvordan de kan få en pige med i sengen og have sex, og det synes jeg ikk er iorden, hvis man skal tænke på at have en pige med i sengen, så skal det være som en kæreste man kan putte med
17/02-12
For det første man kan ikke tænke med piken... og vi ser her et eksempel på en komende Gayyyy. Det første alle mennesker tænker på er udseende? Det er bevist.
18/02-12
nej ved squ da godt at man ikk kan tænke med pikken, det er bare et udtryk :P, men gider du lige lade være med at skrive om dig selv
18/02-12
for det første, hvad fuck skal min søster blandes ind i det her for, og for det andet, så kald mig syg i skalden, og unormal, fordi det jeg tænker på er personligheden og udseendet som en bonus, og hvis jeg overhovedet skulle tænke på en kropsdel, så vil det squ ikk være røven
18/02-12
og hvad er det lige der gør mig så meget mere gay end andre
18/02-12
og hvad så, kan man nu ikk elske en pig for hvem hun er,
hvil du gerne elskes for dit udseende eller hvad
18/02-12
jeg gider squ da heller ikk ud i stoffer, og jeg har lært fra min storebror, at ved at konsentrere sig om sin udannelse fra folkeskolen af, og ikk gå i byen hver weekend, så får ma et meget bedre liv end sådan nogle som dig
18/02-12
okay for det første wow er et lorte spil
men det er bedre end at mindske sit liv med 40 år bare fordi man vil have et sus
18/02-12
men altså en af mine bedste veninder, mødte jeg herinde på faceup, der kunne man squ da ikk se hendes ansigt på profilbilledet, og se nu er hun en af mine bedste veninder
18/02-12
alligevel, jeg vil hellere bruge mine penge fornuftigt, istedet for sprut og alt muligt lort
18/02-12
spil er squ da noget man kan bruge i længere tid, i modsætning til sprut det går væk i løbet af en halv time garanteret mindre
18/02-12
og for de penge du sparer ved at gå i byen kan du købe et tv, en seng, et skab,og for over 4000 kr. film
18/02-12
alle som DU kender
18/02-12
det er sådan min storebror har det, og han har det bedre end man skulle tro, meget bedre
18/02-12
jaja, men jeg vil blive glad hvis jeg bare får det halvt så godt som min storebror
18/02-12
hans selvtillid er ikk i bund, og hvis den var ville det være pga. typer som dig
18/02-12
fint så slipper jeg for at høre på dig
18/02-12

Funktioner

Del artiklen:


Opret note