FaceUP Logo

Man troede det var kærlighed!?

Udgivet 26/08 kl. 23:59
Vi kender det sikkert alle sammen, det der med at blive forelsket. - jeg følte der at jeg var blevet ramt for første gang. troede også det var modsat, men var så dum at være vild med en på en løgn. En der bare brugte mig til når hun var ked af det, eller havde en dårlig dag.. men andre fyrer skulle der også skrives med på datingsider, alt sammen var ikke lige fredligt. Jeg blev en person jeg aldrig har været før, en tjekker konstant. 
At det var muligt at se en tøs skrive sådan til andre og egneligt være ligeglad med det.. man skulle tigge for et undskyld. Tigge for at vide hvorfor hun var som hun var, hvorfor hun elskede at såre andre, hvorfor der ingen hjerne var..Undskyld mit sprog, men er stadigvæk ked af den uforskammede måde hun var på. 
Har ellers aldrig været så jaloux der før, men hun gav mig intet andet valg- ja man ville nok mene man skulle havde gået der. Men blev der i næsten 3 år.. og i så lang tid har jeg ikke været mig selv. Jeg blev nedgjort, følte mig intet værd og har svært ved at stole på mig selv og kærligheden. Man vidste ikke hvor man havde hende henne, godt nok siger man at kvinder har humørsvingerne, men næsten eller faktisk hver aften var denne pige trist og sur på mig. Det hele skulle gå udover mig. 
Er glad for mit liv har fået en anden ende nu, og ingen kontakt har med det forfærdelige kvinde menneske der ødelagde mit hjerte i 2. 
Er der nogen her der har været uheldig med kærligheden?
Læst 64 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

NKT 26
Hvor gammel var hun? If I may ask.
27/08 kl. 0:16
Hun var ligeså gammel som mig selv så 22, men bestem ikke sådan i være måden.
27/08 kl. 0:18
NKT 26
Okay. Lyder heller ikke sådan.
Der måtte vel have været noget among all of that... siden du var der i 3 år?
27/08 kl. 0:26
NKT 26
*noget godt
27/08 kl. 0:31
Kan ikke se det gode oppe arbejde når hun bare har sagt hun brugte en. til sex med mere. hun var vildt jaloux uden grund for skrev med ingen andre. men hun måtte selv det hele troede hun. Når hun ikke var ustabil og koldhjertet var hun da okay og kom med få søde ord som holdt mig hen. har bare været dum i 3 år og har ikke kunne se hvad jeg gik indtil.
27/08 kl. 0:36
NKT 26
Så det lyder lidt som om, at du lige akkurat fik nok kærlighed til at du synes det  var worth it ?

Synes generelt man burde sætte højere standarder til sig selv, omkring sådan noget ihvertfald.
Gør jeg ihvertfald.

Men altså. Man lærer jo hen af vejen :) .
27/08 kl. 0:52
Fik jo ikke kærlighed - når hun efterfølgende bare har sagt hun brugte en og kaldt en dumme ting.. derfor der stå ’ forelsket på en løgn’
Tingede var sat i efter hendes behov.. har hjulpet hende for meget gennem tiden, og ville ikke ødelægge det heller grundet hun så bare troede med sit liv.  
-
Og ja man lærer af man ikke skal finde sig i alt og kærlighed kan være en god ting når man finder den der værdsætter en :)
27/08 kl. 1:00
NKT 26
Men hvorfor blev du så ved hende i 3 år? Det lidt det jeg tænker på..

Er selvfølgelig klar over blind kærlighed.
Men på daværende tidspunkt, et eller andet sted i forholdet. Må der vel have været noget du følte var kærlighed nok for dig, efter dine standarder. Siden du blev ved hende.

Kan være det var de første 6mdr af forholdet eller w/e.

Tænker at der næsten måtte have været noget, hvor du har sagt til dig selv, at det vil jeg gerne have igen. Det som der måske var engang.
Sådan lidt ala "håb" i fremtiden.

At hun truer med at tage sit eget liv er lavt. Ikke nok med hun siger det, men sikkert heller ikke tænker over hvad det kunne gøre rent psykisk for sin partner.  -


Og ja, man skal ikke finde sig i alt. Gælder begge parter.
27/08 kl. 1:10
Mit seneste romantiske forhold var af en lidt anden karakter. Jeg tror aldrig jeg før havde faldet så pladask for en pige før hende. Men om jeg virkelig var forelsket, eller om det var noget jeg bildte mig ind, det er jeg kommet i tvivl om nu hvor jeg har det hele på afstand. Jeg har brugt mange timer siden på at reflektere over, og analysere på vores forhold, hvordan det startede, hvad der var den dybere årsag, hvorfor og hvordan det gik galt i sidste ende, og naturligvis hvad jeg mon kunne have gjort anderledes.

Det sjove ved det er, at selvom jeg aldrig havde følt mig mere forelsket, så var jeg ikke hjertensknust efterfølgende. Jeg var irriteret og måske lidt deprimeret som man ville kunne forvente, men alt i alt var min reaktion nærmere bare trække på skuldrene og videre med livet. Jeg vidste det var slut, men i stedet for at græde mine øjne ud over det, så valgte jeg at huske den aften/nat hvor vi mødtes (og alle de gode stunder vi havde før vi gled fra hinanden igen) og bare huske på den følelse det gav mig, i stedet for at være sur over ikke længere at føle den, var jeg taknemmelig for at have følt den i det hele taget. Jeg tror mange mennesker går igennem livet uden at føle noget halvt så meningsfuldt. Og jeg er generelt bare ikke typen der græder over spildt mælk, metaforisk set mener jeg, for som veganer og dyreelsker kan jeg jo ikke andet end at græde over spildt mælk, og drukket mælk, og mælk der er blevet surt før det blev drukket.. Anyway.. Hvad kan jeg sige andet end "kvinder, eh?".
27/08 kl. 1:19
Uh ja kvinder😂c-
96;🏽
Problemet er som den kvinde sagde hun aldrig havde været så forelsket, og givet en falske tårer. At sige man elsker en anden er bare for underligt..hvis man ikke gør. Folk ved ikke hvad kærlighed er åbenbart.. men håber din kærlighed fungere nu så ;)
27/08 kl. 1:29

Blogger

TheBigD:
En fuldtud livsnyder - med hjertet det rette sted

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note