FaceUP Logo

min gamle ven det r nu ca to siden jeg så dig sidst. da du sage farvel græd jeg.

Udgivet 17/11 - 2009

jeg prøvede jo og stoppe dig men du hørte ikk på mig.

jeg ville ønske jeg kunne sig dig igen min ven.

jeg ville ønske jeg kunne få et kram af dig som de gamle dage hvor vu grinede sammen.

men alt er væk nu. 

der er et sted du altid vil være ved mig du vil altid være i mit hjerte.

selv du gav mig så meget smart da du død.

vi havde været bedste venner ca 12 år.

vi lavede perkour sammen.

 

 

 

 

vi var ude en god dag til og lave Parkour i.

så havde vi været ude en to tre timer så sagde han se der der hop tager jeg.

så sagde jeg nej det er for stort til ogs to vi er nye.

så sagde han jeg prøver.

så sagde jeg nej lad nu vær der kan ske der noget.

så gjore han det.og jeg stod på det der tag og kigged hen på muren. der var lidt blod på. og jeg råbte på han man han sagde ikk noget. jeg stod stille i 5 minutter og kiggede på den mur. og gav mig selv skylden for ikk og holde ham tilbage.

så gik jeg hen til kanten og kiggede ned der lå meget mere blod. og vente mig om og hang mig i mine arme og hoppede. jeg kunne godt mærke det gjode lidt ondt men det tænkte jeg ikk over. så tog jeg hans mobil og ringen til hans mor og sage de skulle komme hen til den blog. og så ringede 112 og fik dem der hen,

så sagde de der er ikk noget og gøre han er død. så græd jeg og græd. jeg vist ikk hvad jeg skulle gøre. min bedste ven er død. jeg følte mig tom indeni ingen kunne eller  kan tage hans plads i mit hjerte. han var jo som en bror for mig.

så dagen efter kunne jeg ikk gå på min højer fod den var brækket. men det var jeg ligeglad med min ven var død. og det var min skyld fordi jeg ikk holdet ham tilbage ;'(

 

min ven!

jeg elsker dig sku du var den ene bror for mig.

du vise mig det som ingen andre kan vise mig.

 forhelvede bror du skulle ikk ha gjorde det.

jeg græder stadig over dig ;'(

Læst 51 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Det gør mig ondt søde !
Kommer næsten selv til at græde over din historie. forstår godt din smærte! Hvis jeg kunne gøre noget. så gjorde jeg det!<3 Du er min bedste url ven og ville gøre alt ! <3
17/11-09
nej ved det godt men det er sku svært og lade være i;
tak
19/11-09

Funktioner

Del artiklen:


Opret note