FaceUP Logo

Superliga Sidste Udkald Tips til spil på runde 36

Udgivet 25/05 kl. 1:47
Alle odds jeg nævner er fra Danske Spil, (som de ser ud nu i skrivende stund! De kan, og vil højest sandsynligt, ændre sig frem mod kampstart).

Vi tager den i omvendt rækkefølge her, og starter med at tage et kig på Randers FC vs. Odense BK kampen.

Randers FC har en rimelig OK form på hjemmebane. De har vundet 2 og spillet 2 uafgjort af deres seneste 4 kampe, og er dermed ubesejret på hjemmebane i de 4 kampe. I de samme 4 kampe har de iøvrigt også kun lukket ét enkelt mål ind, mens de selv har scoret 7 kasser. Odense BK lider under nogen skader i forsvaret, mest iøjnefaldende Sten Michael Grytebust på mål og Kenneth Emil Petersen i forsvars rækken. Samtidig kan jeg se at Randers FC i øjeblikket ikke lider under nogen skader overhovedet. (Info om skader hentet fra Holdnyt.dk).
Med det i baghovedet vil jeg anbefale et vædemål på en Randers FC sejr, som står til odds 2,00 i øjeblikket (og ifølge mine udregninger reelt ligger på 1,50). Det er et væddemål med en forventet værdi på 33,71%.
Yderligere kunne man også overveje at satse på 'begge hold scorer - nej', der står til odds 2,15 med en forventet værdi på 58,34%.
Hvis man føler sig rigtig vovet, og vil satse på nogen bestemte cifre, findes der mere eller mindre positiv værdi i følgende udfald (1-0, 2-0 og 0-0). Hvor af 1-0 skulle være mest sandsynligt OG mest værdifuldt, med en forventet værdi på lige over 91%.
Hvis ingen af de ovennævnte muligheder frister har jeg et sidste tip der lyder på under 2,5 mål i kampen (også i øjeblikket sat til 2,00 hos Danske Spil). 36,28% forventet værdi, og måske, i min mening, nok det sikreste af de nævnte vædemål.

Held og lykke!

Flere tips på vej, men lige nu skal jeg have mig noget søvn! :-)
Læst 8 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Det var jo en meget fin analyse i forhold til udfaldet 2-0.
Jeg selv kom til at spille på at Randers var foran efter 1. halvleg, desværre kunne de først score i anden...
30/05 kl. 10:33
Ja man må sige mig og mit regneark har ramt rimelig tæt på bullseye her. :) Jeg har ikke rigtig fået indarbejdet halvlegs vædemål i mit regneark endnu, men det kan være det er det jeg skal kigge på som det næste. Bedre held næste gang Cajoy. Jeg skal lige til at kigge lidt på Midtjylland mod Randers om Europa pladsen på torsdag. Jeg håber sgu på Randers kan ’beat the odds’ i den kamp. Det kunne være sjovt at se hvordan de vil klare sig internationalt.
30/05 kl. 10:56

Funktioner

Del artiklen:


Opret note