FaceUP Logo

(“Min uge”) Daniel,s uge

Udgivet 19/03 kl. 16:29

Hej alle sammen, jeg hedder Daniel, Maabjerg

Og jeg har, haft en ok uge, selvom tingene er,

Blivet vent lidt, op og ned, jeg har fået, tiden til at, gå med at, spille (“Playstation”)  med, en af mine, venner og hygget, mig her hjemme,

Men vi måtte, gå vær til sidt til sidt fordi min ven var blivet, forkølet og hostet, han er ok, men det er, bedst vi holder, lidt afstand til, hinanden lige for, tiden på grund, af virussen der, er i omløb, lige nu så, ja men alt, i alt køre tingene godt, selvom at tingene, er blivet vent, lidt op og, ned jeg vil, rigtig gerne høre, hvordan j’ers hverdag, har været skriv, i (kommentarfeltet) hav en forsat, god onsdag✌🏻🙂🙂🙂🙂

 

Jeg har også, fået rigtig meget, god mad og, så har jeg, hørt musik med, headphones på så, ja men der, har sku ikke, rigtig været så, meget lave de, her dage men, jeg skal snart, ud og gå, og ja jeg, har som sagt, ikke lavet rat, meget i dag, jeg har slappet, af det meste af, dagen men, jeg har haft, det godt, selvom min hverdag, er blivet vent, lidt op og, ned Jeg vil, rigtig gerne høre, hvad i har, fået dag til, at gå med, skriv i (“kommentarfeltet”), have en god torsdag ✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻🙂🙂🙂🙂🙂

Læst 10 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note