Ingredienser:
5 dl mel
4 æg
2 dl tørret frugt
1 tsk salt
1 dl farin
1½ dl nødder
2 l whisky
Fremgangsmåde:
1. Find en mellemstor skål
2. Smag på whiskyen for at forsikre dig om, at den er god.
Hæld den gerne i et decilitermål og drik
3. Gentag punkt 2
4. Tænd for elpiskeren
5. Pisk 1 dl smør og 1 tsk sukker sammen
6. Tjek, at whiskyen stadig er ok ved at drikke en deciliter
7. Schluk elpiskeren
8. Pluk to høns og schmid disse i skåhlen sammen
med den frørrede tugt Suk..
9. Thhænd f..for elpizzkeren igen
10. Hvis den frørrede tugt sætter sig fast i schkålen, så grav den fri
11. Smag derefer på whiskyen for at være sikker på, at den schtadig er fffin
12... Ssså ..schkal du bruhhhhe 2 ss schalt, eller sssåådan nåed...
13. Det er forrestenikke så intes.. intras.. vichktigt
14. Tzjeck wiskyen .. hik
15. Zhak nødder.
Og så llidt zåhkker, eller hva faen der nu er i nnnærhedn
16. Schmør ovnen
17. Vrid kageformen 220 grader.
Glem ikke at *hup* schlukke elpizzzzzkeren puhhh
18. Schmid schkålen ud af vinduet, og tjek whiskyen igen
Gå ihhh zæng. Hvem faen ka' alligehhveller li' julekahhge