FaceUP Logo

Butiksansatte

Udgivet 22/11 - 2020

Opslaget er ikke noget personligt mod de arbejdende i butikkerne, but presumeably just how it is?.


Men er ved at være godt træt af butiksansatte disse dage.. mere specifikt de ansatte der står i sko/tøj butikker, stuff like that.

Er træt af ikke at kunne gå ind i en butik uden at blive eyeballed af de ansatte, der kaster sig over mig ved første mulighed. Selv hvis man for én gangs skyld er heldig at der ikke er nogen der siger noget til dig, så skal de sjovt nok lige ordne noget på hylden lige omkring hvor du er, selv hvis du rykker til et andet sted, så har de også noget at lave der. Har aldrig selv været butiksansat, og ved ikke hvordan deres vilkår er.. Men når man går ind i en butik, og bevidst med det samme går ned langs muren, væk fra folk, så ville jeg ønske at de ansatte godt kunne tænke over hvad 2+2 er. Så altså er der ingen grund til at ikke bare én, men endda To skal spørge om jeg har brug for hjælp, selvom de har stået og eyeballed mig på hele min rute.

Det er lige før det er på niveau med dem der arbejder i butikker som Normal og Glitter, der spørger om du vil have en pose med til den ene hårelastik man købte, even though du står med en pose i hånden lige foran dem, og har tøj på med masser af lommer. 

Ved som sagt ikke hvordan det er at være butiksansat, så det kan vel være at det er et fyringsgrundlag ikke at spørge folk om en pose(må man næsten håbe)?. Og ved dem i sko butikker osv. kan der selvfølgelig været noget i deres kontrakt der gør at jeg er en lille pose penge der går rundt..

Personligt vil jeg bare gerne være i fred når jeg går i de butikker, især når jeg bevidst prøver at gøre dem opmærksomme på at jeg ikke gider at veksle ord med dem. Går så langt fra dem jeg kan, og undgår at kigge på dem overhovedet and stuff. 

Må dog indrømme at jeg ikke har prøvet headset metoden endnu..tænker at den næsten må være bullitproof?.


Vil lige slutte af med at sige at jeg selv er typen der efter de ansatte har spurgt om det skal pakkes ind, spørger om de har lyst. Spørger om dette da det oftest er i juletiden de spørger om det, og at jeg tænker de sikkert står det meste af dagen og pakker gaver ind, så hvis de vil skippe min, så er det helt fint. 

Har dog ikke oplevet at der er en der har sagt nej til mit forslag endnu ^^.

Læst 31 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg har selv arbejdet i butik og der fik vi besked på at alle kunder skulme spørges om de havde brug for hjælp så snart de kom ind i butikken.
Så det er med garanti forde de ansatte får besked fra deres chef at de skal være så påtrængende.


23/11-20
Gør det bare endnu mere trist at en person som mig selv, ikke kan få lov til at være for mig selv når jeg er de steder. Fordi deres chef vil presse personalet ned i halsen på folk.

Kan godt se hele kundebetjenings delen i det osv.  men så ville jeg personligt meget hellere have at der måske bare blev sagt ’du siger bare til hvis du har brug for hjælp’, or something like that når man kommer ind. Altså noget der ikke Helt nødvendigvis kræver at du skal åbne din mund for at svare på, men som du enten bare kan lade være med at svare på, eller bare nikke og gå videre.  <-
br>
Så helst at der ikke blev sagt noget, men kan selvfølgelig ikke komme til at ske. Så synes ’du siger bare til hvis du har brug for hjælp’ er en god middleground. De får deres budskab ud om gerne at ville hjælpe, samtidig med ikke at "tvinge" et modsvar fra folk, og lade de folk der gerne vil være i fred, være i fred.
23/11-20

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note