FaceUP Logo

Credit til alle ’trunter’

Udgivet 10/10 - 2018
En lille besked fra mig til alle 'trunter' og kvinder der er 'helt fra forstanden' som i så "fint" bliver beskrevet i en anden blog.

I er fantastiske! 
Lyt ikke til dem der forsøger at fortælle jer andet.

I har været ude og mærke livet. I har turdet kaste jer ud i noget og det er ikke 'forkert og skamfuldt'.

Det er modigt.
Ja hvad så om i har hygget med en tilfældig fyr en enkel aften. 
Ja hvad så om i er blevet såret og nu ved mere om hvad i ikke ønsker i et forhold. I har rejst jer igen. Det er ikke fordi i bliver ved med at begå de samme fejl i stedigvæk er herinde efter alle de år. Det er fordi i har modet til at blive ved! 

Jeg er selv en af de: Nu citere jeg lige direkte:
"En kvinde herinde, som har taget fornuftige valg, og til dels levet et lykkeligt liv hele vejen igennem, uden at dumme sig, og selv været skyld i de forfærdelige oplevelser, og episoder vedkommende har haft."

Jeg har ikke en masse stof i bagagen og har levet et lykkeligt liv vil jeg mene. 
Så beskeden her er ikke fordi jeg føler mig truffen men fordi jeg syntes i 'trunter og kvinder fra forstanden' som har levet et 'skamfuldt' liv.

Fortjener at få det modsatte at vide. I er seje og i skal endelig blive ved med at rejse jer op! Mød livet. Og mød det med bevidsthed om den bagage i har med. Kun sådan kan i være jer selv og kun sådan kan i møde personen der vil elske jer for alt hvad i er. 
Håber jeg vil møde verden med det samme mod som jer når kærligheden engang banker på min dør. 

Credit til alle 'trunter'! I fortjener det! 😘

Læst 130 gange

Kommentering

Kommentering er slået fra for denne artikel.

Blogger

Prinsesse Luna:
Prinsesse 👸🏼

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note