FaceUP Logo

Da mit liv ændrede sig for alvor

Udgivet 27/09 - 2018

Jeg har siden jeg var 8 år gammel, tænkt på at tage mit eget liv. 

Men det hele ændrede sig med drastiske skridt, da jeg i marts 2012 mistede min mor. Jeg kunne ikke rigtig fornemme hvad der var sket før året efter, ligepludselig manglede jeg min mor, jeg manglede hende til at fortælle omkring at jeg blev mobbet i skolen. Da det gik galt tog jeg en overdosis, jeg blev indlagt på børneafdelingen i Kolding og skulle så snakke med akut team fra psykiatrien men da intet var udviklet helt endnu på det tidspunkt, fik jeg bare af vide at jeg var psykisk ustabil, og jeg skulle gøre noget for ikke at få en psykisk sygdom i fremtiden. Hvad kan en på 13-14 år gøre selv for at få det bedre, jeg prøvede mit bedste men det hele, blev egentlig bare værre. 
Jeg kom så på efterskole, og det gik fint den 1 måned, så blev jeg mobbet igen, og jeg begyndte for alvor at cutte. Jeg blev så sendt hjem i 14 dage da de opdagede det, og jeg startede til psykolog. 

Tiden gik og jeg fik det værre og værre, ind i mellem denne tid er min farmor og min morfar meget syge på skift... 

Jeg kommer til november 2016 og ligepludselig, er jeg meget trist fra start til slut den måned og det hele drejede sig egentlig bare om at min mor havde fødselsdag den 21 november. 

2017 starter og jeg kan mærke at det hele er elendigt og tiden går og ligepludseligt slår det klik, jeg ender med at tage min 2 overdosis, jeg bliver så indlagt igen, men denne gang på akut afdeling, og alt går som sidst. 
Samme dag som jeg bliver udskrevet, for vi af vide at min oldemor er død, så jeg kommer ikke i skole en hel måned efter det, men det var også pga. ferie... 

Det bliver sommerferie, og jeg flytter fra min far, fordi jeg havde det ikke ret godt hos min far, så jeg starter på produktionsskole, og kommer der en dag, så går jeg ned med stress og depression, lige pludselig dør mine papsøskendes far, han har også været en del af mit liv. 

Så jeg blev nødt til at tænke på min fremtid og indkomst og lade være med at tage til bisættelsen, tiden går og jeg får det så meget dårligt igen, og cutter endnu mere, min uu vejleder ser det så fordi jeg tager mig meget til mine arme da vi er ude at spise fordi han var bekymret for mig. Han ender med at køre mig op på sygehuset og det sender mig så videre til psykiatrien hvor de indlægger mig i 3 uger, jeg for det tildels bedre og jeg bliver udskrevet, jeg kommer til den konklussion at jeg vil begynde i skole, ingen brok men måske lidt for hurtigt fremad, så jeg bliver skrevet ind til at starte i 2018 

Jeg starter på skole og efter 2 måneder kan jeg godt mærke det var forkert og jeg kunne ikke koncentrere mig om andet end at jeg ikke ville leve mere, selv mens jeg var i skole. Så vi fik ført mig over på fjernstudie, det går fint lige indtil den 8 april. 

Jeg havde lige været sammen med min lillebror og det slog mig pludseligt jeg ville væk fra denne verden, jeg havde oplevet hvad jeg kunne magte, så jeg tager en overdosis, og jeg ender med at blive sendt på psyk fordi jeg for mere end 3 angst anfald inden for 2 dage, og jeg for et mens jeg venter på hvad jeg skal oppe fra psyk amb. så de indlægger mig. 

Jeg bliver udskrevet en fredag og lover jeg holder mig ude, men efter 4 timer kan jeg ikke klare det mere så jeg gør det hele engang til. 

Så bliver jeg udskrevet til min pap far og det går egentlig bedre end forventet, men samme dag som jeg skal være alene igen, går min morfar bort og jeg kan ikke magte mere igen, men jeg er ude til han er blevet bisat. 

Jeg kommer ind igen og jeg finder så ud af at jeg har borderline, og en masse andre ting. 

Det sker egentlig gang på gang, men her den sidste gang jeg gjorde det, kunne man se at min lever har taget skade da den skulle bruge mere medicin for at komme på plads end normalt. 

Så jeg ved det er svært men ikke gør det, jeg har det ekstremt dårligt nu allerede og jeg er kun 19 år gammel, jeg har søgt hjælp og jeg vil gerne have det men jeg bliver kastet frem og tilbage. HOLD UD! 

Læst 89 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

BootyGirl Aka ..:
Think positive and smile

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note