FaceUP Logo

Det hele forandres. Den forstilling vi har om hvad vi vil med vores liv, ændre sig konstant. Alt forandres.

Udgivet 09/09 - 2016
Vi går alle sammen med en forstilling om hvad vi vil med vores liv, hvem vi vil dele det med, og hvad vi vil have ud af det. Men hele den forstilling ændres konstant, man mister et familiemedlem, en ven eller en kæreste, og pludselig er hele billedet krakaleret. 
Når vi er alle gladest, håber vi at det forbliver sådan forevigt, men inderst inde ved vi jo udmærket godt at det ændres ligeom lidt, vi er aldrig glade konstant, der kommer så hurtig nedture som påvirker vores humør.
Men når vi er aller dybest nede, kommer alt det gode. 

Jeg havde en forstilling med dig og resten af familien, men ligepludselig var du ikke den samme mere, du ændrede dig. Det billede jeg havde af hvordan du skulle se jeg voksede op og lave min egen familie, er helt væk. Jeg tog et viskeleder og slettede dig fra billedet. Men det har ikke gjort mig gladere, det har bare gjort mig endnu mere itvivl, om hvad jeg egentlig vil med mit liv, for alt kan ændres på et splidt sekund. Alle de glade tanker og ideer jeg havde omkring mig liv, er lige pludselig væk. Jeg havde regnet med du ville være stolt af det jeg har opnået, men istedet syntes du ikke jeg er god nok!. 

I will Always love you Daddy..
Læst 148 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

sabrina møberg:
Skriv hvis der er noget du vil vide <3

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note