FaceUP Logo

det uafsendte brev

Udgivet 15/01 - 2017

3. december 2016

Jeg har noget jeg vil fortælle dig… ved du hvad jeg tænkte på inden min verden gik i sort? Ingenting, for der var ikke nogen fremtid mere. Uden jer var der intet, uden jer var jeg intet.

Jeg har i mange år prøvet at finde mig selv og bilder også mig selv ind, at jeg har fundet mig. Jeg ved godt det tager et liv at finde sig selv, men jeg tror på at man finder dele af sig selv hele tiden. Man finder sig selv i den kontekst man nu lever. Jeg finder mig selv i situationen og vender tilbage til den del af mig når jeg er der igen.

Forstår du hvad jeg mener? Nej? Okay jeg prøver at forklare lidt nærmere.

Hver gang min verden begynder at rode, vender jeg ikke tilbage til dengang tingene var bedre. Hvert fald ikke mere. Jeg vender tilbage til dengang hvor verden var værst. Dengang min verden gik i sort første gang, da den gik i sort anden gang, tredje gang, fjerde gang, femte gang.

Det vil måske synes mærkeligt for mange at vende tilbage til en tid som var præget af smerte, men jeg vender tilbage dertil, fordi jeg minder mig selv om de tider jeg kom igennem og om de tider der har gjort jeg har skulle genfinde mig selv gang på gang.

Det at skulle genfinde mig selv har ikke kun været pga dårlige perioder, men også når der kom nye perspektiver ind i mit liv. Jeg har altid søgt nye perspektiver fordi jeg elsker at se på mig selv i et nyt perspektiv. Jeg har boet i Singapore, Ghana og Kina. Alle steder gav mig nye perspektiver, og en lang periode til at finde mig selv i Danamark igen.

Det tager altid tid at komme tilbage og skulle finde sit land igen, og tror måske det og det rod jeg lever i, der gør jeg er tilbage til de gange hvor alt var meget værre. Dengang i blev taget fra mig. Det jo i de her tider jeg kunne have brugt jer mest, når hverdagen roder.

Jeg er i gang med at prøve en ny by af og det er svært. Ja okay, min start her har heller ikke været den bedste og jeg sidder lig nu og venter på at hører om jeg spontant skal flytte på torsdag. Jeg har overvejet at droppe det her og tage tilbage til Århus omegn, hvor de fleste mennesker befinder sig, men pendleriet ville simpelthen tage for meget energi ud af mig.

Jeg er også klar over det bare ville være at flygte, flygte væk fra rodet og som jeg altid har sagt så nytter det ikke noget at flygte. Jeg er også i gang med at danne mig et mindre netværk og der nogle gamle bekendtskaber jeg skal have fornyet. Ser i, jeg lovede mig selv, at skulle forny mange venskaber når jeg kom hjem og det gjorde jeg pga jer. I lod mig vide dengang inden jeg mistede jer, hvor vigtigt det var, at holde venskaber ved lige og hvor vigtigt det var at have dem i sit liv. Så jeg holder ved selvom det roder og gør mit liv lidt mere vanskeligt.

Jeg har noget jeg bør fortælle jer og det er, at jeg nok ikke tænkte på ingenting dengang. Det føltes som ingenting, men i realiteten var det nok mere. Hvad nu?

Den tanke, jamen det den samme jeg sidder nu. Værelset jeg ventede på er udlejet og jeg ender måske med at skulle hjem og bo i en tid. Det gør mig egentligt ikke noget, men for min indre ro, så det en forstyrrelse. Det er et stort problem at skulle finde sig selv i et land, man var væk fra et år, når man ikke kan finde en fast base. Jeg har ingen idé om hvor jeg hører hjemme fortiden og det er det største rod.

Jeg tænker tilbage på vores minder og dengang i levede. Jeg kendte jer kun et år inden i blevet taget fra mig og alligevel er det stadig jer jeg føler jer har tættest på, eller havde tættest på.

Jeg var forbi stedet hvor du døde i lørdags. Jeg tænker ikke så meget over det mere, når jeg går forbi. Men når det roder i hovedet, så gør det lidt ekstra ved mig.

Jeg savner jer så meget, men lige nu savner jeg mest at hører til, at genfinde mig selv igen i Danmark. Jeg siger altid jeg nok skal lande på benene, og det gør jeg helt sikkert også, men lige nu giver jeg mig selv tid til at have det svært og bruger en del energi på at finde rundt i det hele.

Hvis der er noget jeg ved man skal tage sig tid til, så er det, det.  

Læst 15 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note