FaceUP Logo

Drenge - Tænk før i skriver

Udgivet 26/05 - 2014Opdateret 07/08 - 20142014-05-26

Jeg har tænkt længe over dette, og det er begyndt at gå mig på nerverne. 

Mange drenge eller generelt i lang tid, har rigtig mange drenge en tendens til, at ikke være kreative når man gerne vil skrive til piger. 

Beskeder som: "Hey smukke lyst til at skrive

Det virker som om, at de drenge/mænd der skriver til piger sådan, har mistet alt håb eller kreativitet. Spørgsmålet er bare, hvorfor bliver de ved? Jeg ser nogle gange med når min storesøster bruger andre sociale sider, hvor hun tit for beskeder. Jeg vil tro omkring 80 % af alle de beskeder hun får er noget ala det jeg skrev tidligere. Der har også været andre episoder med virkelig klamme mænd. Nogle jeg har hørt er: "Ville købe trusser for 1000kr,- stykket""Hvordan man giver en dreng et blowjob""sex på cam" og det værste var en person der ville være ens slave. Han ville gøre alt. 

Spørgsmålet er bare, hvad er der sket for os drenge nu om dag? Er vi mænd helt seriøst begyndt på at opføre os som amoralske mennesker. Vi burde imponere den person vi skriver med, og ikke skræmme dem væk fra vid og sans. Drenge. I burde begynde at vise lidt respekt over for dem i skriver med. Hvis i var en pige ville i så selv lide, at i fik omkring 10 beskeder + om dagen, hvor der bare står "Hey smukke/frække lyst til at skrive" fra mænd der måske ikke ligefrem er de kønneste. Det irritere rigtig mange piger, og det hjælper intet at blive ved.

Nogle gode forslag til jer drenge, som går dette er at prøve at se i deres profil tekst. Se om de har skrevet noget om dem selv, og start en samtale ud efter det. Så har i da noget at snakke om. Piger værtsætter, at i læser deres profil. Gå ikke altid efter udseendet. Det kan godt være personen er pæn, men dog kan det måske ikke være en type for jer. Lær personen at kende får i gør noget dumt. Mange piger bliver skuffet over disse typer, som bare disser/ignorere en efter noget tid. Har hørt mange og atter mange piger der sige "at mænd kun tænker med pikken" desværre ja. Der er rigtig mange, men dog ikke. Der er jo nogle få, som heldigvis ikke gør det. 

Bare husk dette drenge.

Tænk jer om før i skriver! Smil

Læst 333 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Fornuftigt skrevet :D
27/05-14
Tror nu, at vi stadig er et par stykker, der gerne vil skrive med fyre, for vi har ikke allesammen mistet håbet på kreative fyre. Der er nogle tøser, der lader det gå over en kam, og tænker at alle fyre er som du beskriver, men mange af os lærer bare hurtigt at kende forskel på et liderligt røvhul og fyr. Men om ikke andet, så kan jeg kun give dig ret i at VI er pissehamrende trætte af de liderlige røvhuller - selvom de helt klart er fåtallet, problemet er bare at mange af de søde fyre ikke har mod til at skrive, hvorimod røvhullerne altid har overflod af (uforståelig) selvtillid. :)
29/05-14
Det må du gerne. Jeg vil bare gerne dele budskabet :)
31/05-14
Du må gerne poste et link, når du har uploadet det.
31/05-14
Hvad hedder gruppen?
31/05-14
Det lyder helt fint, som jeg sagde før. Så er jeg bare glad for, at dele budskabet :)
31/05-14
Hold da op det var godt nok mange :). Hvis de spørge efter, hvem det er der har skrevet det, så bare skriv Thunderbolt fra FaceUP.dk
31/05-14
Da flyingpenguin. har problemer med kommentarfelte, så kommenter jeg noget, som hun har skrevet til mig:

heldigvis er det, som du også pointerer, ikke alle der skriver sådan!!! samtalerne ender oftest mere positive hvis de starter på en random eller personig måde! .. hvorfor ellers skrive en profiltekst hvis det ikke er MIG som person de skriver til :-)
16/06-14
Instead of asking for nudes ask how her day was or how she is doing! Be respectful it’ll go a lot farther with her

08/12-14
Super cool skrevet....det var lige mine ord ;)
07/02-15
hørt
22/02-15
Jeg ved ikke med andre, men jeg skriver beskeder som "hej vil du skrive", grunden til at jeg gør dette, er at jeg personligt i hvert fald, har et behov for at vide om personen jeg skriver til, faktisk gider at skrive med mig. Jeg ville ikke bryde mig synderligt meget om, hvis nogen bare skrev til mig (jeg er lidt socialt akavet), så derfor har jeg behov for at først spørge om personen vil skrive med mig, der efter, så kan det bliver mere "intelligent&qu-
ot; om du vil, men mest af alt vil jeg mene, at hvis du prøver at komme med en overordnet version af hvad "intelligent&qu-
ot; er, så har du på en eller anden måde, gået galt i byen.
17/03-15
Hvis man som dreng skriver sådan, er det fordi man ikke vil have indblik i den persons liv, men måske bare en quick chat, og det går 80% ud i sex-ting.. pretty lame if you ask me..
- anyways, Hvis man derimod skriver eks. ( Hej med dig, jeg har læst din profil, og kunne godt tænke mig at lære dig bedre at kender hvis du er frisk på at lære mig bedre kende ) eksempelvis :) sådan har jeg det ihvertfald, om man bliver flirt, venner eller gode venner eller noget mere, det er jo op til dem som skriver, men sådan ville jeg ihvertfald formulere mine ord, hvis jeg var interesserede i noget :=)
15/08-15
Rqxx 18
Godt skrevet :) . Fordi det passer.
27/12-15
Sandt nok Kazi, men egoistisk er jeg ikke, og jeg vil meget hellere hjælpe folk! :)
05/01-16
TAK! endelig en "fyr" der forstår os piger :) jeg kunne ikke have skrevet det meget bedre selv :) så mange TAK! :)
18/05-16
og kvinder. hvis man så endelig bruger tid og energi på at være kreativ i en ice breaker. så svar da forfanden igen... det der med at kun læse beskeden, og så lade beskeden været ubesvaret. så får man sQ snart bare lyst til at skrive "hey" og så ikke mere....
08/11-16
Endnu en velskrevet post fra dig! Jeg tror desværre at den her side ikke er særlig eller anderledes end andre dele i vores samfund. Vi som folk er på en eller anden måde blevet okay med den måde vi snakker til hinanden men også den måde vi snakker til piger eller fremmede generelt. Husk på at det er et menneske der sidder bag skærmen, med følelser og drømme akkurart ligesom alle os andre. I stedet for at tænkte hvad kan jeg få ud af hende eller ham så tænk hvad kan jeg gøre for at ham eller hende får en bedre dag i dag?
01/02-17

Funktioner

Del artiklen:


Opret note