FaceUP Logo

Endnu et år...
Så gik tiden med ??

Udgivet 31/12 - 2021

Hvad pokker gik tiden med i 2020 og 2021 ... Alt gik i stå og alle holder afstand.

 

Jeg murede mig lidt vel meget indendøre og fik besked på ikke at tage ud nogen steder, jeg har haft sedvanlige ugentlige besøg af hjemmehjælpere i deres forskellige beskyttelses munderinger og outfits, og andre igen som intet brugte.

 

For indeværende så kan jeg nævne at jeg er sluppet uden om sygdom de sidste mange måneder, og er ved at være nogle år siden jeg lå på langs med feber. Så hvad det angår, så er alt vel storartet?

Nej, jeg går ud fra, jeg ikke er allene om, at kede mig gevaldigt meget, dette karantæne cirkus og holden afstand, og mere eller mindre selv udelukkelse fra alt hvad der hedder samværd.

 

Det er ved at have taget for meget overhånd, hvornår mon vi får lov til at leve igen?

 

Her sidder jeg i min rullestol, men jeg savner godtnok at komme ud og få lavet nogle omdrejninger på et dansegulv og feje fødderne væk under dem, som ikke vil give plads på gulvet. Det er på høje tid, at jeg igen gør dansegulvene usikre at færdes på, men hvem vil med ud på dansegulvet ???

 

Udover at have fået malet lidt, så er jeg også så småt gået igang med at skrive på noget jeg har gået med i tankerne siden 90'erne, dengang lavede jeg en del skitser og tegninger, som passer ind i det univers jeg er gået i kast med at skrive om, og nu hvor der er kommet lidt ro på, i mit liv, så har der været tid til at fordybe mig lidt med det også.

 

Tiden går dog desværre ofte også med meget tidsspild foran computerskærmen med diverse spil. Ville være noget sjovere med bræt eller kortspil, og nogle at snakke fjollede historier og skøre tanker og ideer med, og en svingom ej at forglemme.

 

Må se hvad det nye år bringer. Jeg håber på at dette covid galskab snart får en ende, og vi igen får lov til at leve og gøre de samme ting, som vi gjorde tidligere, dengang for mere end to år siden... før covid-19 og før 2020.

 

Håber du kommer godt ind i det nye år, og så lad os for pokker give den ene sygdom noget baghjul, der er trods alt også andre og andet at bruge tid på.

Læst 16 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Kriser gør os i sidste ende stærkere men de er slf øv mens de står på - men mon ikke vi nok skal komme styrket ud af coronaepidemien osse, som menneskeheden er kommet styrket ud af de andre kriser? det tror jeg ihvertfald på 😊
11/01 kl. 17:42

Funktioner

Del artiklen:


Opret note