FaceUP Logo

Ensomheden og søgen efter venner I Helsingør omegn (aldersgrænse 17-25)

Udgivet 29/07 - 2019
Eyo. Så jeg er nået til det punkt i livet, hvor jeg er ensom og gerne vil have nogle venner i Helsingør omegn. En vennegruppe. Jeg er ikke god til at møde mennesker ude i bylivet, så man har lov at håbe at der måske kunne sidde nogle kommende drukbuddies herinde:)

Så hvem er jeg?
- Amanda, 18 år
- Går på STX
- Rider 2x om ugen og fitness 2x om ugen
- Bruger min fritid på LoL
- Elsker memes og dårlig humor
- Elsker druk

Skriv en pb og vi kan udveksle Snap, så jeg er nemmere at komme i kontakt med:)
Læst 86 gange

Kommentering

Kommentering er slået fra for denne artikel.

Blogger

Queen Cringe:
Øfling/Bæltedyret Karsten/Queen Cringe. Here I am!

Funktioner

Del artiklen:


Opret note