FaceUP Logo

Er du lykkelig?

Udgivet 31/01 - 2011

som noget nyt i min blog, vil jeg skrive hvilket sange jeg lytter til, eller hvilket film jeg ser mens jeg skriver.


i dette blog indlæg har jeg lyttet til musik:

 

Westlife Miracle
westlife let it fall
westlife beautiful in white

 

Jeg har de sidste par uger tænkt meget over dette spørgsmål… Det kommer enlig fra en serie jeg er i gang med at se igen:

frasier…

 

I et af afsnittende spørger Niles hans bror frasier, om han er lykkelig.
Et meget simpelt spørgsmål som han ikke lige kan svare på.

 

Siden det afsnit har jeg tænkt over det spørgsmål, Er du lykkelig? Jeg har tænkt på det i henhold til min veninde jeg har

haft en del samtaler med det sidste stykke tid, hvor jeg til sidst spurgte hende "-er du lykkelig"?, og jeg sys hun skulle

tænke over om hun var lykkelig der hvor hun var nu… Lod hende tænke i den tid hun ville og hun vendte tilbage i går, med sit

svar… svaret kommer jeg ikke nærmere ind på, da de er hendes svar på det og det hun har fundet frem til.

 

Men det spørgsmål har givet mig meget at tænke over, ikke fordi jeg skal ha fundet den fuldendte lykke nu…
Men fordi jeg et eller andet sted skal ha sat tingene i perspektiv, et eller andet sted skal jeg ha kigget mig selv i øjnene

og se på hvor jeg er nu, i forhold til mit mindre sammenbrud nytårsdag.

 

Er jeg lykkelig?


Tja , hvordan definere man lykke? Er det man ikke har nogen problemer i sit liv, og lever sit liv bekymrings frit? Er det man

har mange penge og ikke behøver at tænke på sin fremtid fordi man kan leve med det man har? Er lykken bare en sindstilstand ,

hvor der er ro og idyl i dit hoved og hjerte og tingene i dit liv er som de er og man har fundet sig til rette i det? Er det at man har fundet den man vil leve resten af sit liv med? Er det at gå en dejlig fremtid i møde?

Er lykken bare noget man drømmer om men aldrig finder? Er lykken kun noget vi finder her i livet i dele? Altså at man i nogle dele af sit liv finder lidt lykke, feks en lykkelig dag , når du bliver gift, en lykkelig dag når du vinder penge, en lykkelig dag når du køber nye ting? en lykkelig dag når du indser du er forelsket? en lykkelig dag når du opnår et nyt mål?

 

Kan man overhovedet være lykkelig? Altså så`n rigtig lykkelig hele vejen rundt, som en helhed?


Kan man svare på om man er lykkelig? eller definere vi ikke selv lykken i vores liv…?

 

Jeg føler mig lidt på dybt vand lige nu, for hvad er svarene til disse spørgsmål der hober sig op , udfra et enkelt stillet

 

spørgsmål: Er du lykkelig?

 

Jeg tror at jeg vil definere lykke som små øjeblikke der gør ens liv bedre, små ting i løbet af ens dag som gør en glad og tilfreds med hvad man laver og hvem man er.
Jeg kan kun tro på at man ikke kan være lykkelig altid.


At man finder lykke i de små momenter her i livet, som udgør en helhed og i sidste ende vil der stå flere lykkelige øjeblikke i ens liv end ulykkelige.

Jeg tror på det er de små ting der udgør lykken, jeg tror på at det er i de små glæder man finder sig til rette.


Jeg tror på man finder sig selv i dejlige minder, og lykkelige øjeblikke, jeg tror ikke man kan være lykkelig uden at ha været ulykkelig eller den anden vej rundt... ?

 

stiller mig selv spørgsmålet: er du lykkelig?

 

Et eller andet sted så føler jeg der noget der mangler... men hvad det ved jeg ikke.
jeg føler mig glad på mit arbejde , generelt for mit arbejde, jeg føler mig glad for min mig tid, når jeg alene med mine serier:) og glad i selvskab med vennerne, jeg føler mig glad når jeg tænker på hva jeg har opnået i mit liv, jeg føler mig glad for hvad jeg stadig har af mål og hvad jeg kan nå og opnå i mit liv, jeg føler mig glad ved tanken om de mange veninder

jeg har, jeg føler mig glad ved minderne jeg har fået..


fremtiden skræmmer mig, at jeg skal til at læse og økonomien bliver en hel anden, fremtiden skræmmer mig fordi jeg er bange for jeg fejler indenfor den uddannelse jeg vil tage, fremtiden skræmmer mig fordi jeg ikke ved hvad der er derude,fremtiden skræmmer mig fordi jeg går alene ind i den, fremtiden skræmmer mig generelt, men et eller andet sted så skræmmer fremtiden ikke alle? da man ikke ved hva fremtiden bringer.


Jeg stiller mig selv spørgsmålet en sidste gang: morten er du lykkelig?

-svare mig selv, inden jeg lægger tankerne væk.

 

Jeg føler jeg er lykkelig, føler jeg har det godt , føler det kører...jeg føler mig dybt ulykkelig over jeg er skadet med knæet og jeg ikke kan dyrke sport, sport er en kæmpe del af mig og jeg føler ikke jeg er mig selv uden... men der vil altid være noget der skræmmer, der vil altid være forhindringer, der vil altid være eller komme ulykke, men de lykkelige øjeblikke

vil altid opveje det, så tanken om jeg kommer igang igen med sporten og fremtiden vil bliver mere sikker jo længere jeg kommer frem, det opvejer alt.


så lige nu i små bidder , så ja jeg er lykkelig.

 

det eneste spørgsmål jeg kan stille nu som jeg ikke kan svare på, det til dig der sidder og læser dette...

 

Er du lykkelig?


Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note