FaceUP Logo

et digt jeg har skrevet hva syntes i ??

Udgivet 06/11 - 2012

jeg sidder på en bænk helt alne, ser alle de par der går forbi, lykkelige er de, jeg går ned langs åen, fuglene synger, træerne, græsset har den smukkeste grønne farve, fuglenes sang, har den mest romantiske sang jeg har hørt, mange lykkelige par, går, sidder på det smukke græs, hånd i hånd, de er glade, de er lykkelige, jeg ser en lille fugl, den sidder helt alene, den har inge partnar, der kommer en smuk pige hen til mig, hun spørg om hun måtte sætte sig hos mig, jeg kom til og tænke på den lille fugl der sad helt alene og ulykkelig, jeg kigger op på den lille fulg og ser den nu også sider med en anden sød lille fugl, det kommer fra mig at det ville være mig en ære at sådan en smuk pige ville være mig selvskab, fugl var glad og jeg var glad... var det en sammenhen ?

Læst 3 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Tak og kan godt være det er mere histore men der har værte nogle som sagde det var digt men fuck det :)
07/11-12

Funktioner

Del artiklen:


Opret note