FaceUP Logo

Flytning igen, igen...
Påtvunget genhusning

Udgivet 17/03 kl. 13:59

Blev henvist til ældrebolig og flyttede ind i 2019...

Nu på grund af omfattende renovering, som påbegyndes januar 2023, så har jeg dags dato via møde med konsulent fra boligselskabet, hvor jeg bor til leje, fået oplyst at jeg skal permanent genhuses, sammen med 23 andre handicappede herfra, da renoveringen er sat til at vare minimum 5 måneder.

Jeg er ellers næsten færdig med at finde mig til rette her... og nu skal jeg så til at starte forfra et andet sted, pt. ukendt ny adresse...

Så det bliver spændende hvornår det kommer til at ske og ikke mindst hvor flytningen bliver til. Det bliver dog stadig inden for kommunegrænsen, da min handicapbolig er anvist fra kommunen, så det er op til boligselskabet og kommunen at finde frem til en genhusning der er mindst lige så velegnet, som her hvor jeg bor nu. For i henhold til lejeloven om genhusning, i forhold til de behov jeg har som handicappet, så må genhusningen ikke være ringere egnet, end det jeg bor i nu.

 

Her hvor jeg bor nu, der var der ikke noget tilsvarende i 2019, andre steder i kommunen, og der er endnu ikke bygget nyt tilsvarende andre steder inden for kommunen, så hvordan de vil løse den opgave... Det bliver også interesant. For med mit kenskab, så tvivler jeg på de kan overholde loven i forhold til den problematik, som mit handicap og mine behovsløsninger påkræver i denne situation.

 

Så det bliver et interesant år de resterende måneder...

 

Hvor til går min nye adresse mon?

Læst 26 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Opdatering, Københavns kommune og FSB har et "mindre" problem for som nævnt, så må jeg ikke flyttes i noget, som stiller mig ringere end det jeg bor i nu.
Eneste sted inden for kommunegrænsen, hvor der er tilsvarende ældreboliger, det er her hvor jeg allrede bor, og de skal alle renoveres.

Så pt. er der en irriterende venten på at modtage nyt fra FSB og Kommunens boliganvisning.

Lige om lidt efter sommerferien er der en del familebegivenheder, så der bliver ikke megen tid til nedpakning og flytning, OG sommertid er lig med besøg på skadestue og indlæggelser, grundet at mine smerter oftest tager til hend over sommeren sammen med temperaturstigninger-
ne.

Suk. this sucks big time...
28/05 kl. 13:31
Nå så kom der endelig lidt nyt...
Om et års tid eller to... afhængigt af hvornår der bliver en ledig ældrebolig i Valby området... så kommer jeg nok dertil inden alt for længe, for så at gøre livet lidt utrygt for dem der bor der allerede. :D


Hvad familiebegivenhedern-
e angik... Så blev det til at "rullestolsbrug-
er ikke velkommen"... så sølvbryllup og halvrunde føsselsdage... hvad skal man også med familie... jeg havde dog håbet på de var blevet noget mere voksne i løbet af de år jeg var hjemløs, og jeg derfor ikke havde megen kontakt.
06/10 kl. 2:47

Funktioner

Del artiklen:


Opret note