FaceUP Logo

Flytning igen, igen...
Påtvunget genhusning

Udgivet 17/03 - 2022

Blev henvist til ældrebolig og flyttede ind i 2019...

Nu på grund af omfattende renovering, som påbegyndes januar 2023, så har jeg dags dato via møde med konsulent fra boligselskabet, hvor jeg bor til leje, fået oplyst at jeg skal permanent genhuses, sammen med 23 andre handicappede herfra, da renoveringen er sat til at vare minimum 5 måneder.

Jeg er ellers næsten færdig med at finde mig til rette her... og nu skal jeg så til at starte forfra et andet sted, pt. ukendt ny adresse...

Så det bliver spændende hvornår det kommer til at ske og ikke mindst hvor flytningen bliver til. Det bliver dog stadig inden for kommunegrænsen, da min handicapbolig er anvist fra kommunen, så det er op til boligselskabet og kommunen at finde frem til en genhusning der er mindst lige så velegnet, som her hvor jeg bor nu. For i henhold til lejeloven om genhusning, i forhold til de behov jeg har som handicappet, så må genhusningen ikke være ringere egnet, end det jeg bor i nu.

 

Her hvor jeg bor nu, der var der ikke noget tilsvarende i 2019, andre steder i kommunen, og der er endnu ikke bygget nyt tilsvarende andre steder inden for kommunen, så hvordan de vil løse den opgave... Det bliver også interesant. For med mit kenskab, så tvivler jeg på de kan overholde loven i forhold til den problematik, som mit handicap og mine behovsløsninger påkræver i denne situation.

 

Så det bliver et interesant år de resterende måneder...

 

Hvor til går min nye adresse mon?

Læst 31 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Opdatering, Københavns kommune og FSB har et "mindre" problem for som nævnt, så må jeg ikke flyttes i noget, som stiller mig ringere end det jeg bor i nu.
Eneste sted inden for kommunegrænsen, hvor der er tilsvarende ældreboliger, det er her hvor jeg allrede bor, og de skal alle renoveres.

Så pt. er der en irriterende venten på at modtage nyt fra FSB og Kommunens boliganvisning.

Lige om lidt efter sommerferien er der en del familebegivenheder, så der bliver ikke megen tid til nedpakning og flytning, OG sommertid er lig med besøg på skadestue og indlæggelser, grundet at mine smerter oftest tager til hend over sommeren sammen med temperaturstigninger-
ne.

Suk. this sucks big time...
28/05-22
Så er det lige ved at være tid.
Er i gang med at pakke ned og fylde kasser med alt det, der stod og fyldte på reolerne og i skufferne.

Flytter hend til der hvor de sjove og festlige bor ;)

20 januar... der bliver tæltpælene her hevet op og sat ned et nyt sted.

Bliver så ikke det kedelige Valby zoologiske have, men en hel del længere vest på...
16/12-22
Så er jeg ved at være på plads tæt på Fredericia centrum.

Godt det genhusning/ flytnings pjat osv. endelig er overstået.
30/01 kl. 13:00
Tænk engang at kusiner og onkel, som jeg ikke har haft kontakt med i tæt på 30 år eller mere, de viste sig at være mere hjælpsomme med flytning og logistik, end mine søskende...

Selvom jeg stadig mangler lidt, før jeg er helt på plads, så havde jeg midsagsgæster for et par dage siden, og selvom jeg ikke selv var tilfreds med mine kokke egenskaber, så blev jeg alligevel skamrost af mine gæster.

Det bliver bedre til næste gang ;)
06/03 kl. 1:34

Funktioner

Del artiklen:


Opret note