FaceUP Logo

Forhold

Udgivet 14/06 - 2017

Jeg har flere gange tænkt på det med at man fx siger jeg elsker dig til en man har noget med eller lign. Hvor længe skal mna have haft noget for at det ikke er underligt at sige jeg elsker dig, og lign. :)

Og har oplevet nogle gange hvor jeg så har mødt nogle fra sociale medier hvor de har sagt de elsker mig eller lign første gang jeg så møder dem og det bare alt for underligt syntes jeg. Hvad tænker I?

Og hvor hurtigt falder man for en person man ikke har mødt eller fx en man har mødt før? Er der nogle der har eksempler på hvad I har oplevet? :)

Ellers vil jeg bare ønske jer alle en god dag og god ferie når det kommer så langt (Y) :)

Læst 196 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Så længe man føler det, så kan det ikke være for tidligt at sige det. Problemet er at mange folk har et eller andet forskruet billede i deres hoved af hvad "jeg elsker dig" betyder. Det kan for eksempel være ubehageligt at høre fra en man dater, hvis man føler sig forpligtet til at gengælde det. Men hvad folk ikke forstår er at kærlighed ikke er en kommoditet. Hvis jeg siger jeg elsker dig, så er det ikke at betragte som et kærligheds lån, der skal betales tilbage. De siger ægte kærlighed er ubetinget, og hvis man forstår kærligheden lidt dybere end hvad man ser på overfladen, så forstår man også at når man giver den væk, giver man den også lige så meget til sig selv.
17/06-17
Hehe ja okay men syntes bare godt det kan blive lidt for meget nogle gange lige så meget fordi det var første gang man møder en person hvor en person bare erklærer sig sin kærlighed til mig og at jeg er den eneste ene (mere eller mindre). Og jeg tænkte bare "slap lige lidt af" :)Syntes bare man skal kende personen inden og sådan inden man siger sådan noget :)
17/06-17
Jeg kan sagtens følge hvad du mener. Jeg havde engang en lignende oplevelse, hvor jeg mødtes med en jeg havde skrevet lidt sammen med online, og så var hun bare super mærkelig, blev ved med at spørge om ikke vi skulle være kærester. Hvem ved, måske var hun nervøs fordi hun synes jeg var super sød, eller noget i den stil. Måske var hun selv en fantastisk person, og ja hvem ved hvad det kunne være blevet til hvis ikke hun havde skræmt mig væk med alt hendes "skal vi være kærester?" snak.

Førstehåndsindtryk er jo, som de fleste ved, utroligt kraftfulde. Når du først har fået en ide om hvordan en anden person er ind i dit hoved kan det være super svært at ombestemme sig. Afhængig af hvor åben en person man er selvfølgelig, og hvor stædig/stolt man er. Nogen kan ikke lide at de kan tage fejl, men det kan de.. :P
17/06-17
Hehe kan du selvfølgelig godt have ret i, men ham jeg var sammen med var jeg sammen med nogle gange og han blev ved med at være sådan (alt for sød, elsker dig halløj) Så blev bare for meget + at hans måde at være på var for meget og irriterende ofte :) Burde have stoppet det længe før jeg gjorde men ja har det ikke godt med at såre folk. Og endte da også med at jeg blev kaldt det ene slemme ord efter det andet men ja ja :)
Tænker bare man må give folk en chance for at lære dem at kende måske :)
18/06-17
Syntes også man virkelig skal mene det og have kendt hinanden et godt stykke tid inden det siges. Jeg syntes i hvert fald det er svært at sige, men er måske heller ikke nået så langt i et forhold endnu at jeg ville sige det.
03/07-17
Følelsen af at elske han bedrage.
Forelske kan være mange. I ord, en persons måde at være på eller som person. Det vigtigt at mærke efter ellers bliver man svært skuffet.
08/05 kl. 17:01

Blogger


Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note