FaceUP Logo

Hvad for noget?
Skal vinduer og badeværelsegulve være tætte, for at undgå vandskader?

Udgivet 25/05 kl. 23:00

Raget uklar med udlejer...

Gjorde opmærksom på at mine vinduer var utætte kort tid efter indflytning, og jeg gerne ville have at der blev hyret en glarmester til at kigge på vinduerne og udbedre hvad udbedre kunnes. Samt at der var store huller i fugerne på badeværelse gulvet.

 

Udlejer hyrede så en Bødker... Det blev vinduerne så ikke tætnet af, det kit og fugning der blev brugt hæftede sig til plastic belægning og ruder...

Jeg brokkede mig derfor over, at vinduerne stadig var utætte og spurgte til, hvorfor der ikke var hyret en glarmester til at løse opgaven, som jeg foreslog og en mure til at orden badeværelsegulvet.

Så bankede det på en mandag formiddag for ca 3 uger siden, to mænd fra "fugemanden" og de ødelagde alt andet end ruderne på det ene vindue, og brugte noget fugemasse der har stinket så meget at jeg siden har haft luftet ud 24/7 uden at det har medført forskel i stanken, som sidder i alt tøj og sengetøj, samt medført hovedpine, som min læge også er gjort opmærksom om.

Jeg brokkede mig igen til udlejer og blev mødt med tavshed, brokkede mig så til udlejers overordnede ved kommunen, og fik så i dag besøg af glarmester efter snart 3 måneders mail skriv... De glarmestre var ved at falde om af grin, ikke nok med at bødkerens fugninger har ødelagt begge vinduer, så det vindue som fugemændene forsøgt at udbedre på, det er endnu mere ødelagt nu, end det som bødkerne formåede... Suma sumarum... Nu skal jeg afvente at glarmester firma og kommunen indgår et forlig om hvad det skal koste at udskifte de nu 2 ødelagte og komplet utætte vinduer, ikke stor forskel på om de er åbne eller lukkede hvad udluftnin angår, dog fløjter og hyler det fra vinduerne når de er forsøgt lukkede.

 

At en uduelig doven og tilsyneladende ufaglært inden for bygge og anlægs branchen, sidder og administrere udlejning og vedligeholdelse af almennyttig boliger og ældreboliger, altså vedkommende anede ikke forskellen på en bødker og glarmester, eller også gik vedkommende efter billigst mulige løsning, som så går hen og bliver 20-30 gange så dyr på et og andet tidspunkt.

Dovne og børste-løse koste høre nu engang til på en genbrugs- eller lodse-plads.

Så forstår jeg bedre hvorfor der skal spares i det offentlige, når der ansættes nogle uduelige fjolser, til at smide om sig med offentlige midler, som er det blade fra træer, frem for at der bliver ansat fagfolk i det offentlige også, som ved ved hvilke fagfolk der skal bruges til at udføre nødvendig vedligeholdelse osv.

De der uduelige høns som hævder at kunne multitaskes, de bør opsiges hurtigst muligt, så vil der uden tvivl kunne spares en masse offentlige midler, hvis der så i stedet bliver ansat fagfolk til rette opgaver. Det kommer dog ikke til at ske, jeg har nu fået besked på at udlejer tøsen, ikke længere vil kommunikere med mig ved evt fejl og mangler, der skal jeg nu fremadrettet rette henvendelse til den offentligt ansatte chef ved kommunen.

 

Dovenskaben længe leve, huraaa for de offentligt ansatte her i dette lorteland.

Ville gerne kunne skrive "satire forekommer i ovenstående" men der er intet satirisk ved dette skriv, dette er kun et kort resume af et par måneders forløb, som begyndte kort efter jeg flyttede her til Fredericia i januar.

 

Nej, jeg er ikke cjuvanistisk på nogen måde, jeg forventer dog som absolut minimum, at der er ansat rette folk, forudsat disse har uddannelse og erfaring til at udføre tilsvarende opgaver.

 

Som jeg har sagt lidt henkastet i sjov, men også ramme alvor: "jeg er glad for jeg stadig har gemt min sovepose, fra da jeg var hjemløs, den går i det mindste for at holde varmen i ned til -20 til -25ºC ... så kan jeg bruge den i baggården, til at sove i, indtil til den stinkende fugemasse er fjerne fra min ældrebolig.

Så kan jeg efterfølgende bruge soveposen indendørs, frem til vinduerne er udskiftet også... Det er så hyggeligt at flytte til provinsen...

 

Mit mangeårigt kenskab til offentlige ansatte så er det nemmere at heppe på en regnorm og en snegl, når de er i kapløb om at komme først i mål, imod en offentligt ansat, uanset landsdel og kommune.

 

Nej, jeg er slet ikke sur eller misfornøjet, jeg er rasende!

Hvilket jo slet ikke kan læses, eller fortolkes som andet, ud af det jeg har skrevet oven over, vel?

Læst 36 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Opfølgning...
Badeværelset er nu tætnet med ny fugning, som ikke lugtede lige så skarpt som første gang, og jeg har fået vasket en stor tøjbunke, nu det ikke længere lugter af æter og det der er værre (rådne æg)

De to vinduer, som kun skulle have skiftet mørnet gummi, der har glarmester nu været forbi og måle op til de nye vinduer der kommer i.

Det bliver så i stedet et par 100 gange så dyrt...
(i forhold til hvis det var gjort oredentligt fra start af)
Men nu er jeg da glad igen, ved at der nu er udsigt til at jeg får nye og formegentligt også tætnede vinduer om 8-10 ugers tid... om alt går vel.

Håber på det bliver tids nok til at holde efterårsregnen ude.

Men får se...
16/06 kl. 1:17
Endnu ingen nye vinduer... ...
Så kan være jeg alligevel får brug for min udendørs sovepose inden længe, den kan i det mindste holde mig varm, også i frostgrader under -10ºC, hvis det skulle komme så vidt.

Et gammelt ordsprog lydder jo, at når det er en tør og varm sommer, så bliver det en våd og kold vinter. Det har både vært varmt og perodisk tørt.

Så må vi se om de gamle vejrvarsler stadig holder, trods de nye omstændigheder.
11/09 kl. 22:27

Funktioner

Del artiklen:


Opret note