FaceUP Logo

Hvor kan vi mødes på midten?
Hvad skal der til...

Udgivet 02/06 - 2022Opdateret 03/06 - 20222022-06-02

Jeg har oplevet at i Kvinder gerne vil forkæles og i forventer at døren bliver holdt for jer og stolen trækkes fra bordet for jer i resturanten.

Men hvis jeg som Mand tager initativer udover at forkæle og pleje, så får jeg trusler og meget andet lort smidt i ansigtet, og når jeg tager et pusterum fra impulsive initiativer, får jeg så at vide at jeg er for kedelig og uinteresant, ingen gylden middelvej fundet endnu for mit vedkommende. (Hvis der skal ske noget dagligt, så er det ikke længere impulsivt)

 

Jeg har ikke noget imod at forkæle, trods at jeg sidder i rullestol.

(Alt kan lade sig gøre, det er kun fantasien, som sætter begrænsninger)

 

Men på grund af alt det Me2 pjat der så er kommet oven i, så er det blevet meget svært, ja nærmest umuligt, at vide hvilket ben i kvinder står på, og når ingen af jer direkte melder ud hvad i gerne vil have, fordi ingen af jer gør noget på egen hånd, Ja så er det sku svært, at finde ud af hvad DU som kvinde er til og gerne vil have og hvad det er DU drømmer om, du er en lukket bog uden noget omslag og uden brugsanvisnig, kom nu for pokker ud fra jeres gemmesteder bag det tykke lag af makeup, plastic og parfume stank!

 

Grundet alt det lort der er kommet ud i medierne og "a'sociale medier", så er spillereglerne ændret og der er ikke længere nogen brugbar manual at handle og agere ud fra.

Alle handler vi i blinde og der skal derfor udformes en ny manual, en manual som vi alle kender til og kan blive enige om.

Men af uforklarlige årsager forventer i kvinder stadig, i de flestes tilfælde, at blive forkælet, efter det regelsæt som det var for 100 år siden og gjaldt indtil for 5-10 år siden, men nu vil i også meget andet.

Ligestilling går begge veje! I er ikke uskyldige og uden skyld.

 

Men når I ikke er klare i spyttet og ikke ved hvad det er I vil, i melder det ihvertfald ikke klart nok ud, så er det da logik for burhøns, at det kun kan gå så skævt, som det jo desværre oftest også gør.

De jeg har snakket med og mødtes med, antager at jeg som mand kan læse tanker og kan aflæse på ansigtsudtryk hvad det er der bliver tænkt bag øjnene og at jeg der ud fra ved hvad der foregår i "det tilsyneladende tomrum" mellem ørene.

 

Snak for pokker, vær klar i mæglet, og lad være med at danse rundt om grøden og antage at vi som mænd er tankelæsere, for det er vi langt fra, og om nogen af os alle måske er spåmænd eller spåkoner og kan læse tanker, det tvivler jeg på.

 

Jeg er meget klar i spyttet om hvor jeg står, og hvad jeg vil, er det for meget, at jeg er så lige frem og en åben bog?

Læst 50 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note