FaceUP Logo

I am here, I am there, I am everywhere

Udgivet 27/06 - 2016
I am here, I am there, I am everywhere. . .
Det en linie jeg ofte bruger til veninderne når det står skidt til. Jeg vælger dog at bruge den nu fordi den symbolisere hvor mit hoved er og hvor min fremtid er. 

Jeg lever min drøm, jeg bor i Kina hvor jeg træner kung fu fuld tid. Jeg har snart boet her et år og om lidt over en måned er det på tide at vende hjemad. 

Jeg har egentligt ikk lyst til at tage hjem, givet jeg skal forlade disse mennesker her og det rolige stressløse liv. 

Jeg havde håbet det hele ville falde i spænd, når jeg kom her til. .
Havde håbet,  at jeg havde en fremtid i Odense på et kandidat studie. Jeg kom ikk ind, så nu står jeg her. . I am here, I am there, I am everywhere. . . Jeg finder mig selv kigge på jobs i Japan, usa, louxembourg uden egentligt at vide hvorfor.

Jeg uddannet lærer så jeg kan faktisk bare tage hjem og finde et job. . Men hva så. . ? Jeg står lidt med en følelse af usikkerhed. Planen skulle være, to år på kandidaten og så måske diplom træner uddannelsen i Ålborg. , noget som jeg faktisk kigger på at høre nu, men jeg kommer hjem broke og uden en krone på lommen. . 

I am here, I am there I am everywhere. . 

Jeg har ingen idé om hvad jeg vil. . Jeg er over det hele i mit hoved. 

Alt bliver holdt op imod de ting jeg gerne vil opnå. Kæreste, børn = familie . . . Men hvordan det, hvis jeg samtidig ikk ser dk som stedet jeg har lyst til at være? Har jeg virkelig lyst til at forlade alle igen endnu et år? Og gør jeg det af de rette grunde? Ligger jeg i virkeligheden mod udlandet fordi min fremtid ikk blev som jeg ville det og nu vil jeg bare flygte? 

Tager jeg et år som lærer for at spare penge sammen til højskolen ? Eller tager jeg et år for at ansøge kandidaten igen? Jeg er lærer, men vil leve af at være idrætslærer og ikk engelsk. . Det er hvad der holder mig tilbage. . Jeg gider faktisk at undervise i engelsk. . . Kun i udlandet. .. jeg sys vist det her viser hvor meget jeg er i vildrede lige nu. . .

Jeg er efter dette år i Kina Begyndt at tænke over om Danmark er mit hjem mere? Om det skal være mit hjem i fremtiden eller jeg bare skal rykke rødderne op og søge eventyrer andre steder. . 
 
Flygter jeg i virkeligheden? Flygter jeg væk fra det ukendte? Måske, måske ikk. . 
 
I am here, I am there, I am everywhere. . 

Kan godt mærke mit liv her i Kina lakker mod enden og jeg snart skal sige farvel til nogle fantastiske mennesker, hvilket gør ondt. . Det fuldstændig samme følelse som for 15 år siden på efterskolen. Det kommer til at gøre ondt. 

Det underligt er jeg ikk rigtig har savnet dk, kun menneskerne i dk og nogle få danske madvare. 

Det sådan set her jeg står nu.
I en kedelig tilkendegivelse af at hvis min fremtid skulle gå efter mit hoved så koster det penge. . Så for første gang i mit liv stopper det mig fra at gøre hvad jeg vil. 

Man siger penge er ikk alt, og nej det er det ikk, men lige pt vil det betyde jeg havde en "fremtid" . . Her siger jeg ikk at jeg ikk har en fremtid, blot at det hele er så usikkert og det er mange år siden jeg har levet i den usikkerhed. 

I am here, I am there, I am everywhere. . . 

Det irritere mig at pladsmangel og penge gør udslaget for mig, det irriterer mig at jeg ikk bare kan blive her på mit kung fu academy. Men jeg må også bare erkende at sådan er livet og jeg må finde mig tilrette med det. .

Da jeg kom hjem fra Singapore, tog det mig tre måneder at finde mig tilrette i dk igen. . Tror faktisk det er mest det der skræmmer, at jeg skal hjem og finde ud a hvem jeg er derhjemme igen og det tager tid. . .
 
Det måske derfor jeg er er over det hele. . Fordi jeg skal finde mig selv uden at vide hvor og hvordan. 
 

I am here, I am there, I am everywhere 
Læst 2 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note