FaceUP Logo

jeg er kommet til et sted i mit liv hvor...

Udgivet 24/02 kl. 13:51

Jeg er vel kommet til et sted i mit liv hvor…

En sætning jeg ofte finder mig selv sige inde i mit hoved. Ja nogle gange finder jeg mig selv sige det højt, selvom jeg sidder alene.

Jeg ved faktisk ikke hvad enden er på sætningen, da jeg aldrig når videre.  Er det underligt?

Jeg befinder mig selv i et miljø, hvor jeg endnu engang har gjort noget svært for mig, men samtidig også bare trives. Mit liv er fantastisk og jeg lever af at udvikle mennesker der spiller håndbold i et andet land. Jeg har muligheder for at stige i graderne hvis jeg bliver. Jeg er bare også meget single, og måske mere single end nogensinde.

Jeg bor i et land, hvor piger ofte finder deres kommende mand i alderen 15-20 og så har de børn mellem 18-25. Mange har fire i alderen 25. Dem der er singler heroppe, er oftest fraskilte med mange børn. Dertil så bor der bare heller ikke mange mennesker i dette land.

Jeg er kommet til et sted i mit liv hvor… ja jeg søger efter slutningen på sætningen hver dag. Grunden må være at jeg overvejer en ny kontrakt til næste år og at blive, men samtidig gør det svært for mig selv at finde kærligheden. Jeg har været single i 11 år, så der ikke noget nyt der.

Men jeg er 34 nu og kone og børne billedet jeg altid har haft i hovedet. Ville jo gerne have haft børn nu, men samtidig havde det jo aldrig givet mig de muligheder som jeg har taget. Jeg har kunne rejse, flytte til andre lande, tage på højskole uden at tænke på andre end mig selv.

Det klart at mit single liv har givet mig alle de muligheder i verden, men det også klart at jeg søger at slutte sætningen med…. Hvor jeg har valgt at slå mig ned – hvor jeg har fundet lykken med… - hvor alt er faldet i hak.

Der var en heroppe, en dansker faktisk, som jeg fandt interessant. Men jeg kan også læse signaler nemt og da min kommentar blev slettet fra hendes instagram, smukke øjne, dejligt smil og jeg ikke er venner med hende på facebook mere, -ja så kalder jeg det en afvisning. Det også okay, hun synes vel 10 års forskel er for meget eller andet. Det har jeg det fint med.

Men mon ikke det er derfor jeg ofte ytre sætningen… jeg er vel kommet til et sted i mit liv… Måske det er for at sige… hvor jeg gerne vil slå mig ned, eller finde noget kærlighed? Måske det er … hvor jeg ikke vil leve alene mere… hvor jeg er klar på at finde ”the one”.

MEN jeg finder mig også bare ofte dagdrømme om den ene storklub efter den anden ringer for at headhunte mig til deres klub som træner. Så skal man jo være klar til at flytte. Jeg har altid levet i nuet, og det bliver jeg ved med. Det er nok også det der har bragt mig så langt og så vidt omkring. Man kan jo altså ikke have det hele og stadig bare rejse når det passer en.

Jeg er kommet til et sted i mit liv hvor… Jeg vælger tryghed mere end andet og sikkerhed mere end andet. Tryghed betyder mere end så meget andet, så når jeg kan lide at være et sted så bliver jeg loyal overfor dem omkring mig.

I går var et godt eksempel på hvorfor jeg skal skrive en sæson mere… To af de andre danske trænere kom forbi bare for at sige tillykke. Vi har et godt sammenhold os trænere heroppe og kun to af dem tager hjem efter denne sæson. Det efterlader fem af os tilbage. Det skal siges vi mødes hver fredag og spiser morgenmad og spare med hinanden. Dertil ses vi også hele tiden i hallerne rundt omkring.

Alt min kærlighed bliver brugt i mit arbejde med mennesker. Jeg giver alt af mig selv til mine hold og til de mennesker jeg har omkring mig. MEN jeg er kommet til et sted i mit liv hvor… Jeg gerne vil give noget kærlighed til en kvinde, resten af mit liv.

Kan den sætning afsluttes rigtigt lige nu? Det tror jeg faktisk ikke.

Jeg er kommet frem til at jeg stiller mig selv det spørgsmål fordi jeg et eller andet sted er kommet til, at jeg søger noget uspecifikt. Jeg lever af min hobby nu, og har det fakkertalt fantastisk, men det er som om der mangler noget. Jeg tror ikke nødvendigvis det er kærligheden der mangler, men måske at jeg opnår nogle af de mål eller drømme jeg har. Måske det noget helt tredje.

Alt jeg ved er at jeg finder mig selv sige: Jeg er kommet til et sted i mit liv hvor…. Dertil tror jeg der er langt i min søgen for at finde svaret.

Læst 35 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note