FaceUP Logo

Jeg har det fedeste arbejde Hvis man kan lide at være på computeren dagen lang og tusindvis af anslag hver dag

Udgivet 23/11 - 2019Opdateret 23/11 - 20192019-11-23
Jeg har haft min gang (og nærmest opvækst) på internettet, og er derfor ganske bekendt med dets muligheder (og faldgruber). Det er muligt at finde information om ALT, og det er det, som altid har fascineret mig. Selvom du er ude midt i ingenting, kan du tilgå internettet og få svar på dine spørgsmål. Uanset om du står foran en svamp og overvejer, om du kan spise den - eller hvis du vil finde en opskrift, så du kan lave mad udelukkende med ingredienser, du har fundet. Det er sku da vildt.

Internettet kan i den grad også bruges til at tjene penge - mange penge. Det kan man gøre på mange forskellige måder - ved at have en hjemmeside, webshop, skrive sælge e-bøger og meget mere. Hvis du er rigtig dygtig, kan du bygge en forretning og leve af den, uanset hvor du er - bare du har en internetadgang. Selv driver jeg bl.a.https://findkaerlighed.dk/, https://xn--lyckligkrlek-ncb.se/ (Svensk).

Disse sider er affiliate sider. Det betyder, at jeg henviser de besøgende jeg har på min hjemmeside, til en eller flere dating-sider. Hvis mine besøgende så vælger at købe et medlemskab, får jeg en kommision på X antal procent. Affiliate marketing kan benyttes indenfor stort set alle brancher - og det er en rigtig fornuftig metode til at få nye kunder på, for virksomheder. De tager ingen risiko. De betaler først dig, når du har sendt en betalende kunde til dem - så kan det selvfølgelig godt være, de tjener lidt mindre lige den ene gang - men det er en "gratis" kunde!
Læst 36 gange

Kommentering

Kommentering er slået fra for denne artikel.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note