FaceUP Logo

kærlighed  og mere læs den hvis man har lyst (syntes man skulle læse den)

Udgivet 01/09 - 2012Opdateret 01/09 - 20122012-09-01

                                              kærlighed

hva er mening lige med det, i dag går næsten alle op i udsende og penge. mange drenge og piger vælger kun efter udsendet, hvorfor kan da godt se det er fedt og havde en kærste som er super smuk og alle ville havde, men jeg mener og så er man virklig forelskede så er den pige eller dreng den smukkeste i verden også slev om andre ikke syntes... så er der lige det med alder, kan kun sige fuck det om man er 14 og sammen med en på 18-20 det betyder ikk noget eller man er 17 og sammen med en på 37 så længe det er kærlighed der er mellem personerne. så er det vel ikke det der betyder noget... er også mega skuffede over mange fyre der bare skriver til en pige bare for at knalde hende eller noget andet, kan godt indrømme i mine gamle dage var jeg sådan, fat dog ud af hvordan man rigtig skal være og det syntes jeg nu også andre drenge skulle, for der er mange piger der ikk ville skrive og sådan fordi de har så mange dårlige oplevers med drenge... men nu ville jeg ikk kun brokke mig om drenge og for det til og lyde piger er bedre for der er sku mange piger som ikk kun ser det udre og ikk ser det indre, piger i skulle vide hva i går klip af hos nogle fyre for ikke alle er nogle klamme stodder.

Læst 3 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Det er ægte kærlighed det der må i holde længe... Kærlighed til alle fra mig af :D
02/09-12
Kan kun give dig ret og er meget moden, Inge tvil om jeg kan blive mere
03/09-12

Blogger

Beslagsmeden:
musik er mit yndlingsstof

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note