FaceUP Logo

Keder du dig også?
Tips til karantæne underholdning.

Udgivet 24/03 - 2020Opdateret 25/03 - 20202020-03-24
Danmark er lukket ned, det ved du sikkert allerede. 
Du undrer sig måske over hvorfor, men det vil jeg ikke komme ind på. 
Jeg tænkte om vi ikke samme skulle finde en liste af ting som man kan foretage sig hvis man keder sig derhjemme nu hvor man ikke rigtig må lave noget som helst? 

Brætspil? - Det virker skide godt hvis du har nogen at spille med! Hvis du bor selv, lå du jo egentlig ikke rigtig få gæster. Her kan jeg så anbefale et spil kort og så ellers prøve at ligge forskellige kabaler, du kan finde instruktioner på nettet. 

Hvad med at finde en ny hobby? Nogen mennesker går op i deres have, måske hækler de, måske er de bare pisse gode til at sove! Hvad med madlavning? Du skal alligevel ud og handle engang imellem, hvorfor ikke udfordre dig selv med noget god og spændende mad, som er uden for din "comfort zone"? 

Har du selv andre ideer? Del den i kommentarerne herunder, hvis jeg kan så smider jeg dem op i selve indlægget senere! 

Stay safe people.
Læst 29 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

BlogMeNot:
Jeg er her kun for at dele mine meninger.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note