FaceUP Logo

Liderlige? - tag jer sammen Liderlige drenge - i skal virkelig snart tage jer sammen.

Udgivet 22/11 - 2014
Der er sikkert mange blog indlæg om dette, og det er der en meget god grund til.
Jeg vil gøre dette kort, så jeg ikke tager for meget af jeres tid.

Det sker oftere og oftere at jeg møder en profil tekst hvor der f.eks. står at "liderlige" skal holde sig væk, eller at de ikke vil modtage beskeder om de skal kneppe eller lignende.

Tag jer nu for helvede sammen drenge!!!! Pigerne er herinde, enten for at møde nye venner, eller have en lille flirt... fandme ikke for at modtage snapchat billeder af jeres pik, eller beskeder om de vil kneppe med jer, eller at i vil se dem strippe!!!! Nu stopper det!!

Grunden til at jeg skriver alt dette nu, er at man ikke længere som dreng kan komplimentere en pige på hvor flot man synes hun er, uden at hun tror man er ude på noget af det som i forpester alle dating sites, sociale sites eller lign. med!!!

Vi er faktisk mange drenge / mænd som gerne vil skrive sammen med en pige for at lære hende at kende, have det sjovt med hende og hygge sig i hendes selskab, og ikke for at trække bukserne ned og vise hvordan vi er skabt..

Jeg håber virkelig at i tager jer sammen snart!!! - Jeg ved i er bedre end det!
Læst 85 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Det giver jeg dig ret i Drbadass, det burde jeg også have skrevet med.. De piger som smider patterne op i deres kamera er også selv ude om at få beskeder fra de drenge.
22/11-14
unfairytale du har helt ret, det går nemlig ud over jer piger, som ikke vil i nærheden af det grisseri, og det gør at der dannes en ond cirkel af lort...
02/12-14
Godt skrevet. Jeg synres  be-
skeder om som hvad kan du li at lave i fritiden, haft en go weekend osv er meget mere interessant end " er så lideelig vil du kneppe?... Jeg søger ikke sex og er faktisk på faceup for at skrive med folk.  blo-
gge og møde nye mennesker....
Fuckboys er så uintersante.. Jeg vil meget hellere skrive med nogen som tænker med hovedet og et søde og spændende.. Hvis man skriver noget sødt og bruger hjeren kommer man altså langt. Desv er det ikke alle som kan finde ud af bruge hovedet. Jeg har prøvet at skrive tydeligt på badoo mm at jeg ikke søger sex men er alligevel ikke sluppet for dem som kun søger det
02/10-20

Funktioner

Del artiklen:


Opret note