FaceUP Logo

Måske sjov og ballade... Plat humor og/eller sort humor kan måske forekomme...

Udgivet 16/08 - 2020Opdateret 24/09 - 20202020-08-16

Definationen på en bøvs:

En, én i sig selv, hendover rygsøjlen løbende skid, som med et smæld slår hend over tungen, for at forkynde at røvhullet er gået i baglås.

(siges så hurtigt som muligt, så de fleste kun høre: .... røvhullet er gået i baglås.)

___________

Tre politikere skal vurderes om ders intelligens er høj nok, til at de kan sendes ned til Bruxel og deltage i EU parlementet...

Den første kommer ind til test, og første spørgsmål lydder:

Hvis du bliver stillet et spørgsmål af vigtig betydning, hvordan eller hvad vil du benytte af hjælpemidler før du svare?

Vedkommende blev afvist, på baggrund af at vedkommende hævdede at gigten i knæet kunne hjælpe til med det rigtigt svar.

Den næste kommer ind og fik tildelt samme spørgsmål:

Vedkommende blev afvist, for at snakke uden om og efter 15 min. spurgte til hvad spørgsmålet var en gang til.

Den sidste af de 3 kommer ind og får ligeledes samme spørgsmål:

Vedkommende blev godtaget, for vedkommende mente ikke der fantes vigtige spørgsmål af betydning, for vedkommende hævdede at der alligevel kun ville blive snakket om, hvad de mange millioner der blev kanaliseret ned i egne lommer skulle bruges til.

(og stak samtidigt en håndfuld pengesedler i hånden på ...)

___________

Enke fru Nielsens mand døde af canser for 6 måneder siden, men i dag havde hun modtaget brev fra kommunen, at hendes mand nu var godkendt til førtidspension, og det var med tilbagevirkende effekt.

Hun ringede til telefonnummeret som stod anført, og gjorde opmærksom på at hendes man var død og begravet, og hun havde fået bevilliget begravelseshjælp.

Hvortil hun så fik besked om at begravelseshjælpen i så fald skulle tilbagebetales, for når hun fik mandens førtidspension udbetalt, med tilbagevirkende effekt til dags dato, så ville hun jo have rigeligt råd til selv at kunne have betalt for begravelsen, og derfor ville hun også blive anmeldt for forsøg på socialbedrageri. For vedkommende mente at i så fald havde hun uberettiget søgt og fået begravelsesstøtte.

Det tog yderligere 13-14 måneder før sagen var nået frem til og blevet færdigbehandlet i ankestyrelsen, de traf afgørelse til enkens fordel. Hun fik dog aldrig de penge, som ellers omtalt og som enkemanden skulle have haft udbetalt i førtidspension.

(Desværre ingen joke, skete for en bekendt af mig i 2016-17, dog er navnet ændret. Kønbenhavns kommune)

___________

Enlig mor på sygedagpenge/kontanthjælp, med fuld forældremyndighed over to børn, hun får besøg af børneforsogn, fordi der er lavet en ny regel, om at fattige forældre ikke magter at passe deres børn, så hun får besked på at finde et fuldtids arbejde inden for 3 måneder, ellers vil hendes børn blive hentet og derefter anbragt. Hun afventer stadig dato på operation af tredobbelt discosprolaps...

(Bliver måske ny virkelighed når/hvis Børneloven bliver vedtaget)

___________

Dansk sundhedsminister 2019, satte forslag op, om forslag til lovændring i hjemmehjælp til at unge over 23 med vejrtræknings og synke problemer, således der kunne spares på at de ikke behøvede nattevagt, til sikring og forebyggelse af at de ikke bliver kvalt i søvne... Efter shitstorm og mailbombing på ministrens arbejdsmail, belv lovforslaget heldigvis trukket tilbage, dog kun til omformulering og mulig indholdsændring, hvorefter det vil blive afprøvet igen, på et for indeværende ukendt tidspunkt.

(Heller ingen joke)

___________

Antallet af døde stiger støt og roligt grundet tortur og sagsmishandling, direkte virkning af reformen, som trådte i kraft pr. 01-01-2014, ifølge ansvarlige ministerie er det nu steget til omkring 1,4 perosner om dagen i gennemsnit, udregnet i antallet af syge (sygdom, handicap eller/og psykisk lidende) borgere som ikke kom i resourceforløb eller ikke blev godkendt til førtidspension eller flexjob inden de døde. Målt fra 1/1-14 til 16/9-19.

Det går rigtig godt med at udryde fattigdom, her i det lille rige Danmark...

(Heller ikke for sjov, og gennemsnitstallet stiger stadig, hvad mon det egentlige tal er oppe på i dag?)

PS. Ansvarlige beskæftigelses ministre nægter fortsat at ændre reformen og lovgivningen på området, grundet pres fra ophavskvinden til udarbejdelse af beskæfigelses og pensions reformerne: Mette Frederiksen, nuværende statsminister.

 

___________

En Statsminister var blevet træt af at blive gjort grin af, med en alt for lille cykkelhjælm på hovedet, denne minister fik derfor lavet en finanslov, hvori der blev tilføjet, at DR og TV2 kun kunne få statsstøtte samt lisens midler, hvis de fremadrettet stoppede alt finiansiering og fremstilling af politiske satire programmer, samt afholdte sig fra at sende politsik satire i deres program sendeflader. De kunne dog få lov til at sende den nyeste udgave af Cirkus Revyen 1 gang om året, men kun på en af kanalerne. (Denne lov er stadig gældende) Derfor standupkomik fik en opblomstringstid derefter.

Senere kom der tilføjelser, omhandlende at journalister ikke måtte grave i medlemmer af folketingets privat økonomi, samt andre indskærpelser af hvad journalister må skrive om, i forhold til politkerne på Christiansborg.

I 2012 blev en retssag mod daværende statsminister trukket tilbage, da hun valgte at trække et lovforslag om forbud af politske satiretegninger i aviser og ugeblade tilbage. Hun ville ikke længere portræteres med en rød taske...

Hvem påstår, at der er pressefrihed og ytringsfrihed i Danmark?

Sidste nye i forholdet til ytringsfrihedsindskærpelser, i straffeloven er det tilføjet, at man kan straffes for at tale nedsættende eller æreskrænkende om politikere her i landet, trådte i kraft 2018.


___________

2 sagsbehandlere fra et jobcenter, blev sat stævne med en regnorm og en snegl til 100m løb, en juni måned... De to sagsbehandlere havde inviteret et par venner med til opgøret og havde taget udstyr med til picnic, for de havde jo god tid... Efter et par timers snak valgte sagsbehandlerne og deres venner imidlertid at pakke sammen og gå hver til sit.

Regnormen tørrede desværre ud i sommervarmen, men sneglen kom i mål et par dage senere. Så det er ikke underligt at sagsmishandling forekommer i jobcentrene, når selv en sneglen er hurtigere til at nå i mål.

___________

En handicappet single person bliver godkendt til den offentlige tandpleje, og får besked på at der SKAL medbringes en ledsager til konsultationen, men grundet covid-19 så må hjemmevejleder, mentor, socialrådgiver, psykolog osv. ikke møde op i hjemmet hos den handicappede borger...

Hvem skal så medtages som ledsager, og kommer vedkommende nogensinde afsted til tandlægen?
___________

I mit skrift og verbale sprogbrug, så er det som ligner, lugter og opføre sig, som en lort, også berettiget til at blive omtalt og gestikuleret behørigt, som den lort, det i givet fald omhandler.

Tilføj gerne jeres eget hertil, som i måtte finde passende, i henhold til ovenstående eksempler.

Dog vil jeg bede om at eventuelle spørgsmål og kommentare, til undertegnede eller andre i denne blog tråd, at de skrives i PB eller i GB.

Læst 40 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

azfalt:
Rullestolen...

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note