FaceUP Logo

Med ærlighed kommer man længst Eller gør man virkelig?

Udgivet 24/02 - 2018

Godaften.

Noget som har undret mig senste tjo 10 minutter.
"Med ærlighed kommer du længst" det læste jeg på en profil herinde for lidt tid siden.
Og her kan jeg jo så undre mig, for min første indskyldese er jo at en lille hvidløgn som regel er bedre end sandheden.
F.eks. Hvis en veninde/flirt/kæreste spørger om det klassike om hun er en lille smule tyk, så vil de fleste mænd jo helt automatisk sige nej, men i virkeligheden hvis de faktisk var helt ærlig ville de nok sige noget andet, men dialemment kommer jo i det øjebink, hvad er endelig det bedste, sige den hvideløgn og gør hende glad, eller modsat være ærlig omkring det, og sige: "Ja, du ser faktisk lidt tyk ud" Hvis vi skal ta' den ærlig del, er der jo nok mange piger som ikke vil finde sig i det, og det vil gå ud over deres selvtidlig m.m. Men så kommer jo ikke længere længst med ærligheden. Modsat kan jo heller ikke passe, at man skal træde meget varsomt og mere eller mindre lyve sig ud af det.

Bare fordi man er ærlig, og faktisk siger det forbudte, betyder jo ikke nødvendigvis det er negativt.
Det bliver som jeg ser det, bare taget negativt på forhånd uden endelig at behøve og være det.
Selvfølgelig spiller der flere elementer ind, hvordan forholdet mellem de to personer hænger sammen m.m.

Men lad mig spørger dig, ja du som sidder og læser dette.
Hvordan ville du reagere, hvis du spurgte om det, og faktisk fik et helt ærligt svar på det.
Her tænker jeg på, du måske ikke spurgte direkte om et ærlig svar, men blot spurgte.
- Tænker skal person faktisk spørger efter et ærligt svar, eller burde man da ikke være ærlig som udgangspunkt?

Læst 8 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Ja Kabbom, men kan du så komme med et bud på, hvordan det lige pakkes en smule ind, men stadig ikke er for meget. :)
For har forsøgt, og det gik ikke.
26/02-18
Jeg må være ærlig og sige at jeg foretrækker ærlighed.

Det betyder ikke at jeg konstant altid siger præcis hvad jeg mener om alting til alle og en hver. Det betyder bare at jeg foretrækker ikke at lyve, eller at blive løjet overfor, hvis det kan undgåes, og det kan det som regel. :)
28/02-18

Blogger

Stregkoden:
Just a boy standing in front of many people...

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note