FaceUP Logo

Meninger (: - undskyld stavefejl :b

Udgivet 20/08 - 2010

Hey alle sammen! :D

jeg er faktisk ved at være trætte af folk der kommer med kritik til den ene eller til den anden. og de folk der siger andres meninger ikke tæller (: 

Helt ærligt mennesker, nu syntes jeg vi skal stoppe med alt det negative pis her(: man kommer ingen vejne med det. self. har man sine op og nedture her i livet, men hold fast i det positive. bare prøv, okay? (: 

jeg ved hvor træls det er, når man føler sig stresset. der er ingen der forstår en. man får ikke de ting man ønskede sig i fødslesdags gave. eller sådan noget (: come on. jaé du føler dig stresset, men så må du sætte farten lidt ned.(: du kan ikke klare det hele, hvis du kun er en teenager. der sker ting nok inden i. Det kan godt være der er ingen der forstår dig, men det er da klart når der ikke findes andre som dig. for du er unik, på din helt egen måde(: du kan snakke med de mennesker der er omkring dig, køb en dagbog eller skriv det ned i word(: .. Ja det er surt hvis du ikke får de ting du så meget ønskede dig. men bare vær glad over du overhovedet får noget(: der er så mange ting du endlig får gratis. så spar nogle penge sammen og køb det selv(: 

det irrtere mig virkelig hvis folk skriver 'din mening betyder ingenting'. hvis vores meninger ikke betyder noget, så ingorere den bare?(: men du kan ikke benægte 100% at andres meninger ikke tæller. for inderst inde gør den(: - sådan har jeg det.

 

- nej jeg er ikke sur eller sådan noget, på nogen(: jeg har bare en masse meninger, jeg gerne vil dele med andre. For så kan det være jeg kan lære noget af dem:D

Læst 35 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

ebkr 23
hvis det er her man skal sige tak, så tak :D
20/08-10

Blogger

ebkr 23
ebkr:
Never give up. Great things take time.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note