FaceUP Logo

Min holdning omkring  Fie Laursen

Udgivet 10/08 - 2020

Det er min første blog herinde.. men jeg har alligevel siddet og brugt en del tid på at finde ud af hvad den egentlig skulle handle om og hvorfor.. men ikke nok med det, for denne her blog skal jo også skrives på en måde så den måske giver lige netop dig lysten til at læse den og måske give mig et svar på det som jeg skriver om. laughing

De fleste af os herinde har måske læst en eller anden artikel om Fie Lauresen som igen og igen skaber den ene eller anden form for drama omkring sin egen personlighed. 

Jeg husker da selv den gang at jeg så hende på tv2 i programmet "God aften Danmark" hvor hun valgte at stå frem på åben skærm og fortælle at hun var blevet mobbet igennem skoletiden, ja mobning, vi er måske nok nogle der sidder tilbage og ryster på hovedet, har ondt af hende og måske lige fælder en tåre.. men men jeg sidder alligevel og tænker måske for mig selv at mobning er en ting som mange oplever igennem deres skoletid eller på arbejdet eller hvor de nu befinder sig, selvfølelige er der mange måder at mobbe et andet menneske på yell Den gang syntes jeg faktisk at hun var en flot ung pige som havde modet til at stå frem og fortælle om de oplevelser.. og nu sidder der måske en eller flere derude og tænker - hvordan kan du have ondt af hende ? tjo jeg har selv oplevet mange former for grov mobning igennem min skoletid.. nu ved jeg ikke selv hvad hun blev mobbet med og hvorfor. 

Men når man efterfølgende inden for de seneste par år efter hendes medvirkning i tv3 programmet "Paradise Hotel" røg ud som en af de første og begyndte at græde som et lille barn der var faldet på deres trehjulet cykel efter deres forældre havde fjernet støttepinden sealed Siden den gang syntes jeg virkelig at der har været mange underlige og temmelig mystiske omstændigheder med lige netop Fie Laursen ! Hun medvirker i det ene tv-program efter det andet og ja den slags sidder diverse sladdeblade jo og skriver en historie om, hendes skænderi med Caroline P fra "Paradise Hotel", trusler sendt igennem luften som var det en tennis-kamp i verdens-klasse, ja kære Fie Laursen hvad skal det ikke ende med.. du er jo sikkert flink nok på bunden, det er bare pokkers at du ikke selv snart ved hvor bunden er at finde hende... og nej til dig som læser det her, jeg vælger ikke at udstille hende, men jeg prøver derimod at forstå hvad der går igennem hovedet på hende over hendes handlinger som har båret til en masse konflikter, problemer og mere drama end du kan samle i alle sæsonerne af netop "Paradise Hotel" tilsammen.. 

Du har medvirket i programmer som følge af "Divaer i junglen" - "Paradise Hotel" - "Ex on the Beach - DK" som vi alle kender som reguelt program hvor folk nærmest knalder frem og tilbage uden de helt store følelse og sikkert flere andre programmer.. du mangler nærmest kun at være med i "LuksusFælden" for at være lige så kendt som Amalie Szigethy innocent
Men du gør jo ikke ligefrem tingene nemmere for dig selv Fie Laursen .. du laver en masse reklamer for sugerdating for at få råd til flere ting som du måske ikke har brug for, et sted i verdenen sidder der måske flere millioner mennesker som vil blive lykkelig bare for en flaske vand, men du vil altid have mere på den ene eller anden måde, ser du på dig selv inden du går ud af døren om morgenen og tænker "nu skal jeg ud og score nogle flere penge eller nu skal jeg lige ligge et ekstra godt billede op af mig selv på instragram" .. for at jeg kan være ærlig omkring hende Fie Laursen så har jeg faktisk temmelig ondt af hende, hun ligner snart en lolita-dukke som en eller anden fedladen lastbilchaufør ville benytte sig af, når ingen så det.. du har en masse plastik i ansigtet og din røv ligner nærmest en røv som selv en abe ville være misundelig over, stop nu dig selv ! 

Men ikke nok med det.. den senest overskrift som Se&Hør har fået fingrene er følgende:
Fie Laursen sælger trusser med urin i.. og den er kun 4 dage gammel den historie.. jeg sidder som både menneske, forfatter bag denne blog og tænker mit om hvorvidt at du kan se dig selv om 10-15 år.

Og nu til jer på den anden side.. Er Fie Laursen gået for langt med sit berømmelses-projekt ? 

Læst 28 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note