FaceUP Logo

Nudes sælges og deles her (GRATIS) #TalOrdentligt til pigerne herinde! Find det bedste frem i dig selv og det vil smitte af på din samtale!

Udgivet 01/02 - 2017Opdateret 01/02 - 20172017-02-01
Bekalger min #ClickBait overskrift, men det var jo den eneste måde jeg kunne få jer til at læse den her besked!

Jeg er ny herinde men det virker påfaldende hvor mange fyrer og drenge herinde der snakker meget upassende til pigerne og kvinderne herinde, så jeg tænkte at jeg ville gøre min lille del til at give et par tips til hvad i kunne snakke med pigerne om istedet for “skal vi snakke”, “skrive”, eller “hej flotte”!

1. Fritidsaktiviteter
Job og fritiden er ting som er nemme at snakke om alle har interessere eller chefer de måske hader at elske! Begge dele er med til at forme et billede af personen bag. Mange har holdninger til de forskellige typer af arbejde, men hold det positivt, da en negativ drejning går ud over samtalen, og hvis stemningen styrtdykker, kan det være svært at komme op af hullet igen.

2. Søskende og Resten af familien
Alle har tanker om deres søskende eller famile. Går samtalen om bror og søster godt, så kan du vælge at udvide emnet til at inkludere forældre og måske endda længere ud..

3. Drømme
Snak om dine drømme og spørg indtil hendes. OG NEJ! Ikke dem du har om natten mens du ser på lidt for let påklædte kvinder, men fremtidsdrømmene, boligdrømmen eller drømmen om et nyt liv.

4. Rejseønsker
Det er nemt at tale om rejsedrømme, da forventningerne er positive og med til at skabe god stemning. I forlængelse af rejsedrømmene kan I også snakke om gode rejseminder.

5. Livretter og Mad
Er du madglad, så er det oplagt at snakke om livretter og god mad eller dårlig mad. Det er meget få ting, der skaber glæde på højde med en livret.

6. Film, serier og musik
Netflix and Chill er en god start…men streaming-tjenester er over det hele så snak om en god film du lige har set, eller en god bog du har læst. Det giver masser af samtaleemner, og spørgsmål om yndlingsfilm, -musik, -tv-serie eller -bog er oplagte og lette konversationsemner.

Bonus tip: Tro på dig selv…Nok til at være dig selv!
Det vigtigste er at du er dig selv, lad vær at prøve at være en du ikke er. Du er dig og personen du snakker med skal kunne lide dig for dig og ikke for en masse ting som du i virkeligheden ikke er eller bryder dig om. Påtager du dig en rolle eller attitude, som ikke er dig, kommer det frem i dagens lys, hvis forholdet eller vanskabet udvikler sig. Og det er virkelig unødvendigt.

Og så lige til sidst: Det er lige så vigtigt at lytte, som det er at skrive. Kan du spørge interesseret og uddybende til, hvad den anden person fortæller, så er det med til at udvikle samtalen, og kan du perspektivere det i senere samtaler, så vil du virkelig score pluspoint.

Wrap up!
Så næste gang du tænker på at skrive "Hej smukke, skrive?" til en pige her eller nogle andre steder, så overvej om du havde gjort det samme hvis hun stod lige foran dig! Måske du kunne spørge hvad hun elsker at bruge hendes fritid på, om hun har en yndlingsbog eller om hun også har en irriterende lillebror! Mulighederne er uendelig.

Jeg håber at i kan bruge disse tips til at tale lidt bedre til pigerne herinde, for de fortjener sgu en bedre tone og i fortjener begge en mere interessant samtale, venskab og eller forhold der kan udvikle sig fra det!

-Philip
Læst 535 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Enig, syntes der mange der kommer med starter en samtale kedeligt og alm  som hej du ser flot ud eller hvad laver du eller hvad ved jeg. Må indrømme jeg også er lidt den kedelige nogle gange men prøver virkelig at finde på en god start så folk vil skrive med mig og ikke tænker endnu en kedelig en, men derimod tænker wow hun er da kreativ :) Men fed oplæg/status/blog :)
14/06-17
Usikkerhed er nok et element som spiller ind når man skriver til andre, for ingen bryder sig jo om at blive afvist.
Så er det nok mere cool at lade som om, at det hele ikke rigtig betyder noget, hvilket er en af de bedste måder at slå en samtale ihjel på.
22/03-18
0/10 ikke nok nudes
15/01 kl. 12:12

Blogger

WhyNotMe:
Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it!

Funktioner

Del artiklen:


Opret note