FaceUP Logo

omkring det at flashe

Udgivet 21/01 - 2013Opdateret 21/01 - 20132013-01-21

"Lad nu være med at flashe" 

hmmm hvad skal jeg sige. Dette blog-indlæg går ikke ud til alle dem som åbenbart "flasher" men ud til alle dem der bliver ved med at angribe dem der lægger sådanne billeder ud. 

Jeg synes jeg oplever mange blog-indlæg, og jeg ser også mange kommentare, omkring det at nogle piger "flasher" på deres billeder.

Og hvad så? Jeg synes de skal have så meget lov til at "flashe" som de vil, og det her siger jeg fordi at vi bliver nødt til at respektere andre folks model af verden. Vi behøver ikke hellige os selv når vi snakker om emnet, eller virke som om man er bedre vidende. Før eller senere så skal de piger der "flasher" nok finde ud af om det er noget de gider eller ikke gider. I sidste ende kan det ikke skade andre end dem selv, men det hjælper ikke at angribe dem og hakke ned på dem.

Det hele er nærmest blevet til en krig, og jeg tænkter sympatisk på de piger der lægger deres "flasher" billeder ud, fordi efter de har uploadet deres billeder så kommer der en storm af mennesker der går til angreb på dem. 

Hvis du ikke synes om et billed, så lad være med at angribe personen.
Hvis du ikke synes om den slags billeder så lad egentligt bare være med overhovedet at kigge på dem.

Alle kan have sine meninger, men ingen fortjener at blive angrebet som så mange herinde bliver.

Så jeg skriver alt det her i håb om at der bliver taget lidt mere hensyn til hinanden, og at man kan tage uploader-friheden i brug uden man hakkes ned på.

Peace, love, vegan. 

Matti :) 

Læst 13 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note