FaceUP Logo

Pedofili på Faceup

Udgivet 27/02 kl. 21:31
Hvad helvede er der med folk på faceup og deres forhold til unge piger? Går man ind på en vilkårlig 15-19 årigs profil herpå, ser man de samme kommentarer som "Du er så smuk" og lignende, fra folk 10-30 år ældre. Hvordan helvede kan det være noget, som der bare er tilladt eller kigget gennem hænderne med?
Læst 155 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg er enig med dig Konrad. Det er bestemt ikke kun de unge piger det er alle kvinder. Nogle mænd er til meget yngre kvinder og jeg synes bestemt heller ikke det er et pænt signal. Det er desværre op til pigerne selv at sige fra overfor den slags vamle mænd og det skal de resten af deres liv😑 #kvindeproblemer
12/03 kl. 9:01
Nille, det går begge veje, da jeg var yngre var der mange ældre kvinder der gik på rov, det gør de sikkert stadig, men nu hvor jeg selv er ældre er det ikke dem jeg ser meget til, heldigvis for det.

Det hænder også engang imellem at det med alder ikke har nogen betydning.

Det gælder dog ikke for mit vedkommende, jeg savner at der kommer nogle flere modne mænd og kvinder i min aldersgruppe også, og der er pt for få gratis sites tilbage... så jeg hænger her og ser om der måske sker noget på et og andet tidspunkt.
12/03 kl. 16:42
Egentlig et temmelig godt spørgsmål som du kommer med Konrad, men ja, det er underligt og temmelig bekymrende at mange måske "ældre" vælger at skrive til en anden pers. som er 10-15 år yngre end dem selv at de er smukke osv.
Men jeg kan da undre mig lige så meget over hvad får så unge piger herinde til at stille op i nærmest intet tøj ?! Nogle gange bør man måske lige overveje en ekstra gang om sådan en hjemmeside som denne eller bare i det hele andre hjemmesider er et sted, hvor man smider billeder ind af sig selv i undertøj, bikini osv. det kan nemt give nogle forkerte signaler til andre som ser de billeder.
28/03 kl. 16:42
Grunden til at det er tilladt og man ikke kan gøre noget ved det er at den seksuelle lavalder i Danmark er 15 så selvom at en mand på 50 år viser interesse i en pige på 15 eller omvendt så er det ikke ulovligt sålænge den ældre part ikke er i en eller anden autoritær position over den unge eks. Lærer/Elev eller hvis der ingen penge/gaver er indblandet i det.

05/08 kl. 17:47
du skulle bare vide hvad de skriver privat.
16/08 kl. 21:07
Det gør det stadig ikke ulovligt medmindre de tilbyder dem der er under 18 penge for sex eller pornografisk materiale.
26/08 kl. 12:22

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note