FaceUP Logo

Piger læs dette

Udgivet 20/09 - 2017Opdateret 20/09 - 20172017-09-20
Heeej Piger!

Jeg er blevet gjort opmærksom på af en ven herinde at, en af mine selfies, i en nedringet er havnet på en p-rno side, hvor en 36 årig mand åbenbart har lavet et album, med piger, jeg kan genkende nogen af jer på dem, og selvom i måske tænker de selfies i har herinde er harmløse, tænker jeg ikke i umiddelbart har en indre drøm om at være på en p-rnoside

- Jeg håber ikke dette opslag bliver slettet - og jeg ville ikke ligge et direkte link til en p-rno hjemmeside ud i mit blog-indlæg, da jeg bl.a ikke tænker det er tilladt, og ikke ønsker at støde nogen.

Alt jeg ved er at det er piger herinde fra, som en mand har taget og simpelthen lagt op i et album. 
Jeg prøver at finde ud af hvem han er, og albummet - og hans profil inde på hjemmesiden er selvfølgelig blevet blokeret..
Læst 173 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Bvadr hvad sker der for det 😮
21/09-17
Han er anmeldt derinde. Og albummene er væk. Men jeg ved ikke hvem han er. Ud over 36 år og fra Roskilde
23/09-17

Blogger

Agurkesalat:
ZEBRAAAAAAAAAA

Funktioner

Del artiklen:


Opret note