FaceUP Logo

Problemer med at finde en virksomhed på studiet...

Udgivet 06/11 - 2022Opdateret 06/11 - 20222022-11-06
Hej alle fra FaceUP

Jeg ville lige give et råd med på vejen innocent

For ikke så lang tid siden, gik jeg i gang med at skrive mit speciale på CBS, og jeg har haft super svært ved at finde en virksomhed, jeg kunne skrive i samarbejde med. Jeg har altid gerne ville skrive med en virksomhed, da det kunne være en god måde at slutte studiet på. Men det har været hulens svært, at finde virksomheder, der gad.. Enten svarede de ikke, eller også var de ikke interesserede i at samarbejde med studerende.

Hvis I selv har haft problemer med at finde et bachelor- eller specialesamarbejde med en virksomhed, så ville jeg virkelig anbefaler jer, at kigge på Excelerates hjemmeside. her fandt jeg helt gratis en virksomhed (IT virksomhed), som jeg kunne skrive min specialeopgave i samarbejde med.

Jeg håber I kan bruge det gode råd! :) 

Hilsen
Xandi
Læst 34 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Xandiford123:
Glad fyr fra København

Funktioner

Del artiklen:


Opret note