FaceUP Logo

Problemet med Røvhuller Drenge + Piger

Udgivet 17/09 - 2016Opdateret 17/09 - 20162016-09-17
Inden jeg starter så vil jeg lige sige at det selvfølgelig ikke er alle drenge og piger der er sådan! heldigvis!

Drenge.....Hvorfor er det i ser piger som dukker der bare skal ordnes, jeg forstår det simpelthen ikke! Nu har jeg igen skulle trøste min veninde, fordi hun var små forelsket i en dreng der viste sig at være sammen med hende kun for "ordne" hende. Og da hun afviste ham mistede han interessen?
Helt ærligt hvordan er det folk er opdraget idag? Synes det sker oftere og oftere efterhånden, at piger er et stykke "legetøj" der lige skal duskes også videre til den næste? Det gælder selvfølgelig også omvendt!

Vil gerne høre folks meninger på det her punkt, fordi jeg synes godt nok det er ved at være klamt at se og hører på efterhånden?
Læst 21 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

HAHAHAH nej desværre :P
18/09-16
Tror vi skal finde problemet i TV.  Tror fjernsynet desværre i dag opdrager alt for mange børn, måske fordi forældrene også er opdraget delvis eller helt af flimmer kassen. Og det vi bliver opdraget eller nok nærmere programmeret til af fjernsyn er Yolo, og gør hvad der passer dig for det betyder ikke noget alligevel. I sidste ende dør du, og så er det bare slut, fordi vi bor på en kæmpe snurrende kugle i et uendeligt stort rum, og der er ingen gud så du kan ligeså godt tilbede os og vores fuldstændig urealistisk og umulige idealer. Basically don’t give a shit, and for the love of Satan don’t question anything! Just do as we say and pay your taxes.. OK nu koger jeg måske lidt over her, men seriøst though, TV’et er et djævelsk apparat.
19/09-16
Damn right Broder! Der er så mange træer jeg skal kramme, jeg får slet ikke tid til at vende tilbage til civilisationen før den smuldre 🌲🌳&#-
127796;
28/09-16
Du har så meget ret i det du siger med at mange fyre er sådan. :) Drenge burde behandle os piger ordentligt og ikke bare tænke på os som dukker som du siger for at ordne os. Og det samme gælder for piger der er sådan omvendt.
15/10-16

Blogger

Fn :):
Meh

Funktioner

Del artiklen:


Opret note