FaceUP Logo

Profiler .... Hvorfor så mange blanke sider?

Udgivet 12/08 - 2020

Jeg har kigget lidt rundt på forskellige profiler, og det undre mig at der er så få, som har skrevet bare lidt tekst i deres profiler.

Jeg finder det nemmest at tage kontakt til jer der har skrevet lidt, for så er der i det mindste noget at spørge ind til eller måske enda noget fælles interesse at skrive og på sigt måske enda at mødes omkring.

For mig medføre profiltekst en nemmre enklere første kontakt. Jeg har måske skrevet for meget i min egen profil, men hellere skrive for meget, end en blank side.

 

Jeg tænker at Du/I vel ikke er helt blanke mellem ørene, trods at profilen er blank?

Jeg håber denne linie kan provokere nogle, således de måske tænker lidt og får skrevet en linie eller mere i deres profil tekst.

 

Jeg ser en blank profil, som en person der sidder upåvirket inaktiv i en stol og ser på at andre lever et liv

Jeg antager at denne inaktivitet også er direkte årsag til, at ingen benytter chatten til at udveksle tanker, ideer, holdninger eller meninger om et og andet emne der er oppe at vende. Der kan ske mange ting på en chat, og hvis man gidder bruge lidt tid, så kan man også lære en hel del om de personer som deltager, hvis ellers de er oprigtige og ærlige, trolling kan ikke undgås, men trolls kan ignoreres når de spottes.

 

Det er bedre selv at deltage, frem for at side og se på at andre udleve et fantasi liv i en tv sitcom eller i et reality show.

 

Når i skriver med hinanden, så prøv at afslutte med et spørgsmål, så vil i også finde ud af, at det bliver nemmere at holde en dialog igang, hvis ellers der er interesse for at lære noget om vedkommende i skriver til. Ingen spørgsmål retur, kan modtages som ingen interesse, men en venlig afvisning...

Læst 38 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Hmm 🤔 du har jo selv en faceless profil, såååå - peger man 1 finger mod andre, peger der altid 3 mod en selv 😉
17/08-20
Faceless profil?
Alt som kan udfyldes på min profil, er skam udfyldt, så hvis du prøver på at kaste med sten, så skulle du måske bevæge dig uden for dit eget glashus først. (VAMP)

Men bevares, der er jo nogen, som er overfladiske, disse ser sikkert kun på billeder og de gidder næppe bruge et par minutter på at læse en profil tekst.

Til dem har jeg kun at tilføje:
Billeder er ikke alt, og det er aldrig til at vide med sikkerhed, om billedet der er sat på en profil, at det er af personen selv, eller så manipuleret af billedebehandling, at det ligesågodt kunne have været en anden perosn.

Det kan først afklares, efter man har mødtes RL.

For mig er udseende heller ikke alt, ja der er nogen der ser bedre ud end andre, men det mellem ørene vejer tungest, og ja jeg ligner, hvad ligner jeg??
Derfor jeg har skrevet lidt på min profil og stadig skriver opdateringer til den, for derigennem at give indtryk af, hvad jeg står for og samtidigt indikere hvor jeg står.

Billeder har jeg dog også...
18/08-20

Funktioner

Del artiklen:


Opret note