FaceUP Logo

Skrillex HVORFOR?!?!

Udgivet 07/07 - 2013

Hey FaceUp!

What have it come to!?!?! Seriøst! Jeg savner "Skrillex" Jeg savner den gang han lavde det store hit "Bangarang" For det musik han lavede den gang var (syntes jeg) lyden af at være ung, having a great time, lev livet osv. 

Det musik han laver nu er fx. http://www.youtube.com/watch?v=B_8xfmxea2M&feature=c4-overview-vl&list=PL9Z0stL3aRyk6yI9R2ja0oZKjOlqwQ-Ov Jeg ved godt han laver en del sammen med The Nest for tiden hvis ikke, de er de eneste han laver noget med. Men den her sang http://www.youtube.com/watch?v=VjzJWOKIyU4 "Father Said"(Btw det er ham selv der synger!) Er noget af hvad det jeg mener. Eller Cinema, Scary Monsters And Nice Sprites, KILL EVERBODY Osv. Det var noget af der gjorde livet en fest. Det var musik der gav et lille kick til at få måske lidt adrenalin. 
Idag er Dubstep måske ikke lige så meget "in" som det var i 2012 Hvor Skrillex blev udnævnt til at lave "Lyden af 2012".

Det musik han laver med The nest er enlig også okay men langt fra så godt som det han har lavet! 

Lad mig hører jeres mening til Skrillex! 

Læst 10 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

De eneste jeg egentlig er vilde med fra Skillex, det er Bangerang og First of The Year - Men jeg elsker også de to!
Meget af det andet synes jeg virkelig er.. Kedelig? Det er kedeligt og ens.
Lige de to numre jeg har valgt, det synes jeg personligt, er nogen som der er mere specielle, som lyder som om der er brugt tid på det.
08/07-13

Blogger

Boysen:i:
#Nemt

Funktioner

Del artiklen:


Opret note